bg | ro | en |

Новини назад

Оптим Проджект Мениджмънт с 5-звездно отличие на Европейските награди за недвижими имоти

26.11.2019

Оптим Проджект Мениджмънт спечели 5-звездно отличие за най-добрата консултантска компания в Румъния по време на престижните гала награди European Property Awards 2019. Събитието се проведе в Лондон на 24 октомври 2019 г. в хотел Royal Lancaster и на него присъстваха най-успешните компании, покриващи специализирани във всички аспекти на цялата строителна индустрия: архитектура, интериорен дизайн, разработка и недвижими имоти.

„Беше голяма чест да присъстваме на това събитие и да се срещнем с най-опитните професионалисти в сектора. Радваме се, че постоянната ни упорита работа и напредък бяха признати от най-големите и престижни наградни програми в целия регион. Това постижение е голяма отговорност за нас, но и ни предизвиква още повече - да се стремим да предоставяме на нашите клиенти най-качествените услуги на пазара“, заяви Михаела Алардин, Мениджър бизнес развитие на Оптим Проджект Мениджмънт

European Property Awards са част от International Property Award – събитието, в което се конкурират най-качествените проекти от цял свят. Международните награди за недвижими имоти са насочени към професионалисти по жилищни и търговски имоти и отчитат най-високите постижения на компании, опериращи във всички сектори на тази индустрия. Всяка награда има две нива: носител на награда и победител с 5 звезди.

Източник и снимки: https://optimpm.com/


Още по темата