bg  |  ro  |  en  | 

Нашите събития назад

Българо-румънска палата кани на туристическо изложение в Румъния

15.08.2019

Българо-румънска търговско-промишлена палата започва кампания за представяне на туристическия потенциал на трансграничния регион между двете държави.

Като дългогодишен партньор на най-големия панаирен център в Румъния – Ромекспо получихме възможност да организираме тематичен щанд „Дунавски туризъм, маршрути и дестинации“ по време на Международното туристическо изложение TTR от 14 до 17 ноември в гр. Букурещ. На него свои продукти – туристически маршрути, места за настаняване, атракции – могат да представят български общини, НПО и фирми. Участието в международното изложение е много добра възможност за реклама на дестинации и маршрути, както и за привличане на интерес и посетители в местните общности.

Пред посетители и изложители от 17 държави, които ще участват в събитието, екип на Българо-румънска палата ще представи част от туристическите продукти, създадени по проекта "Мемофиш - памет и бъдеще. Истории за Дунавската цивилизация“.

Убедени сме, че ако обединим усилията си за промотиране на всички възможности за туризъм, които Дунавският регион предоставя, ще можем да привлечем повече посетители, които да се докоснат до непознати досега места, дестинации, маршрути и преживявания.

Палатата поема по-голяма част от разходите за щанда, а останалите участници заплащат според това дали предоставят само рекламни материали или ще имат и човек на място. С удоволствие ще промотираме туристически агенции, музеи, ресторанти, хотели, туристически атракциони, които ни предоставят свои брошури или рекламни продукти.

Заявки за участие се приемат на тел. 082 507 606 или на електронна поща: Info@brcci.eu.


Още по темата