bg | ro | en |

Събития назад

Българо-румънска палата е партньор на Career Show 2023

21.09.2023

Българо-румънска търговско-промишлена палата е официален партньор на Career Show 2023 - водещото кариерно събитие за професионално и личностно развитие. През тази година събитието се разраства и ще се проведе на три локации - 5 октомври Арена Армеец, 10 октомври в Пловдив и 27 октомври във Варна.

Career Show ежегодно събира най-желаните работодатели на България, за да ги срещне с хиляди млади и опитни таланти. Стотиците работодатели, които участват в събитието, са доказателство за непрекъснатия растеж на бизнес средата в България и постоянно нарастващите възможности за професионална реализация и развитие в страната.

Очаква се в събитието тази година да се включат 4000+ професионалисти - активно търсещи нова и по-добра работа в различни сфери. Сред тях има експерти по телекомуникации, ИТ специалисти, маркетинг специалисти, експерти по електроинженерство и електроника, професионалисти в търговия и продажби, финансови експерти, проектни и продуктови мениджъри и др.

“Благодарим на БРТПП, че подкрепя Career Show в мисията ни да създаваме вдъхновяваща и мотивираща атмосфера за професионално и личностно развитие. Благодарение на нашите партньори можем да покажем, че в България има поле за
реализация и професионалният успех е напълно достижим. За нас е чест, че БРТПП е сред нашите партньори и споделя нашата визия.”, споделят от организаторите.

Междувременно станаха ясни и победителите в конкурса за най-добър работодател, в който участваха над 400 номинации. Сред журито бе и изпълнителният директор на Българо-румънска палата Елеонора Иванова. Вижте победителите тук: https://careershow.bg/awards/winners.

 


Още по темата