bg | ro | en |

Събития назад

Balkan eCommerce Summit 2024 - над 2000 възможности за онлайн бизнес

08.11.2023

Balkan eCommerce Summit 2024 е вдъхновяващ двудневен форум, който ще се състои в Арена София на 4 и 5 април 2024 г. Организаторът на събитието, Никола Илчев, обещава впечатляващо събитие, което ще донесе нови перспективи в електронната търговия в региона на Балканите.

"Очакваме над 2000 гости, 150 изложители в експо зоната и 20 лектори от цял свят," споделя Илчев, който е сред най-влиятелните екомерс личности на Балканите. Целта на събитието е да бъде платформа за ускорено развитие и създаване на партньорства между компаниите, работещи в сферата на електронната търговия на Балканския полуостров (а и извън него).

Първите 100 билета се предлагат на специална промоционална цена, което дава възможност на първите регистрирали се да се възползват от пълен достъп до двудневната програма на събитието, обеди и напитки, както и от ексклузивното парти след първия ден на символична цена. “Това е уникална възможност за всички участници да се свържат и обменят опит с представители на всички балкански страни, без да се налага да пътуват до всяка една от тях поотделно," допълва Илчев.

Ако планирате да развивате бизнес на Балканите или отвъд тях, вашето място е на Balkan Ecommerce Summit 2024.

 

За контакти и допълнителна информация:

Никола Илчев,
+359879347387
info@balkanecommerce.com
https://balkanecommerce.com/

 

 


Още по темата