bg | ro | en |

Новини назад

Безплатно обучение по предприемачество в Русе

25.04.2019

Проектът „Предприемачество - пряк път към успеха“ ви дава шанс за  специализирано БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ и индивидуални КОНСУЛТАЦИИ в областта на предприемачеството. Ще имате достъп до висококвалифицирани лектори с огромен опит, от които ще получите практически съвети за предприемачество в България и трансграничната зона, ще решавате действителни казуси, ще получите и консултации, които ще ви помогнат да стартирате бизнеса си.

Силната практическа ориентация на обучението, общуването с лектори с над 20-годишен опит в областта на предприемачеството и възможността за консултации ви дават предимство пред всички, преминали само теоретично обучение.

Курсът започва през месец май и ще включва теми, жизненоважни за успеха на всеки начинаещ предприемач. Курсът ще бъде разделен на две части. В първата - Основи на бизнес предприемачеството - нашите експерти ще ви дадат базови познания по икономика, необходими за всеки, който започва да развива собствен бизнес. Ще намерите отговорите на въпросите как да привличате капитал, защо финансовото планиране е толкова важно и как да управлявате разходите си.

Втората част на обучението е посветена на стартирането на бизнес – от идеята до нейната реализация. Тук ще бъдат засегнати теми като ролята на маркетинга и неговите онлайн измерения, иновациите и предимствата, които носи отговорният бизнес.

Като участник в обучението можете да генерирате собствена бизнес идея, да „рестартирате“ някоя стара и да започнете нейното реализиране. Нашите експерти ще ви помогнат с индивидуални консултации и така ще можете да направите първата си голяма стъпка в бизнеса.

След успешно преминаване на курса, ако желаете, ще получите сертификат за придобита част от професия. Проектът „Предприемачеството-пряк път към успеха“ е финансиран от ОП „Развитие на човешките ресурси 2014-2020“, а партньори в него са Русенска търговско-индустриална камара (РТИК) и Българо-румънска търговско-промишлена палата.

За повече информация, можете да се свържете с екипа на Българо-румънска палата на тел. 082 507 606 или електронна поща info@brcci.eu


Още по темата