bg | ro | en |

Новини назад

Компании от Румъния и България се срещат на място в Русе и във виртуалното пространство

11.09.2020

Българо-румънска нетуъркинг среща ще събере на 29 септември от 15:30 часа компании от двете държави на място в Русе и в онлайн. Целта е всички фирми, независимо къде в България или Румъния се намират, да се присъединят към събитието. Тези, които ще дойдат в Русе ще посрещнем в хотел „Теодора Палас“. За всички останали – срещата е в платформата ZOOM.

 

Побързайте да се включите, защото участието в събитието ще бъде лимитирано до 120 компании. Вижте кои са регистрираните фирми и кои икономически сектори представляват. Списъкът се обновява в реално време и е достъпен тук.

 

Виртуалната нетуъркинг среща е място, на което ще се срещнат както представители на компании членки на Българо-румънска палата, така и фирми извън организацията, но с интерес към съседния пазар.

Поканени за участие са румънски компании извън членската маса на Палатата, които са специализирани в дистрибуцията на различни видове бързооборотни стоки, индустриални консумативи, електронни платформи и други.

Партньорски фирми от България, производители на стоки и предоставящи услуги, също ще се присъединят към виртуалните срещи.

Участниците ще имат възможност за кратко представяне на бизнеса си пред всички, които са на линия, а после ще бъдат разпределени във виртуални стаи за срещи. Там ще могат да разкажат повече за фирмата и какви партньори търсят. Работният език на дискусиите ще бъде английски.

Всеки записал се ще получи линк към списъка с регистрирани, за да може да се запознае предварително с другите участници и да заяви желание за среща в една стая.

За да участвате и вие в нетуъркинга, попълнете регистрационния формуляр до 27-ми септември. 

 


Още по темата