bg | ro | en |

Новини назад

Black Friday на Vivre с отстъпки до 90 % на над 300 000 продукта

10.11.2021

Vivre стартира кампанията Black Friday от вторник (9 ноември) с отстъпки до 90%. За да отговори на нуждите на клиентите си, тази година компанията предлага 300% повече продукти, в сравнение с миналата година, които ще бъдат доставени във възможно най-кратък срок. Отстъпките са налични до 19 ноември във всички категории на Vivre.bg.

Тази година клиентите могат да закупят кухненски прибори на цена от 5,90 лв., декорации от 8,90 лв., килими от 14,90 лв., лайфстайл артикули от 12,90 лв., осветителни тела от 22,90 лв., столове от 40,90 лв., както и дивани от 307,90 лв.

Кампанията ще се проведе едновременно в деветте страни, в които Vivre присъства. Подготовката започна още през лятото, за да се подсигурят възможно най-добрите условия по отношение на налични стоки и срок на доставки, като над 60% от артикулите сега имат опция за бърза доставка.

Сред предпоставките за високото ниво на обслужване са складови площи, които достигат до 24 хил. квадратни метра, инвестиции в модернизиране на стратегиите за управление на склада и ново оборудване, което автоматизира оптимално процеса на подготвяне и опаковане на пратките.

Подобреният интерфейс на сайта и опцията за онлайн AR (Augmented Reality) преглед на повече от 1000 продукти ще даде възможност на клиентите да изпробват продуктите от комфорта на дома си, дори преди да са направили поръчката.

„Искахме да отпразнуваме деветте години на Vivre на пазара, като отбележим тази символична цифра в офертите си – до 90% намаление в 9 държави”, сподели изпълнителният директор и съосновател на Vivre Калин Фусу.


Още по темата