bg | ro | en |

Новини назад

Повече от 90 участници идват на Бизнес нетуъркинг вечер

05.06.2019

Повече от 90 представители на компании от България и Румъния ще участват в Бизнес нетуъркинг вечерта, която ще се състои на 7 юни 2019 г. от 18.00 ч., в ресторант „Левента“ в гр. Русе. Локацията е избрана с оглед по-лесен достъп за фирмите от Румъния. Събитието е организирано от Българо-румънска търговско-промишлена палата, съвместно с BNI България и BNI Румъния. Сред участниците са производители и търговци на дамска конфекция и работно облекло, храни, натурални продукти и др. Ще има представители на сектора на услугите – подбор на персонал, одит, юридически, уеб дизайн, управление на проекти, транспорт и логистика.

Идеята на събитието е да събере на едно място компании от двете държави, които да открият потенциалните си бизнес партньори. Предвиден е структуриран нетуъркинг, който ще даде възможност на всеки участник да се срещне и запознае с всеки друг в рамките на няколко минути. След официалната част ще има възможност за свободни разговори и осъществяване на контакти. Повече информация за събитието и регистрационен формуляр към него са публикувани тук.

По-рано в същия ден Българо-румънска палата ще проведе годишно Общо събрание със своите членове, на което ще бъде направен отчет за изминалите 12 месеца и ще бъдат очертани плановете за развитие. Специален акцент ще бъде поставен върху инициативите на Българо-румънския детски фонд, които насърчават децата от двете страни на границата да се срещат и общуват. Официални гости на събитието ще бъдат икономическият и търговски съветник в Посолството на Румъния в България – Раду Молдован и ръководителят на Службата по търговско-икономически въпроси към Посолството на България в Република Румъния – Ивайло Маринов.


Още по темата