bg | ro | en |

Събития назад

Българо-румънска палата с удоволствие Ви кани на първата „среща на живо“ тази есен!

25.08.2020

Ще ви очакваме на 10 септември 2020 г. от 15:00 часа в зала „А“ в сградата на БТПП на ул. Искър 9 в град София, където ще се проведе събиране на членовете и партньорите на Българо-румънска търговско-промишлена палата.

Фокусът на срещата ще бъде, разбира се, нетуъркинг, обмяна на идеи и нови бизнес възможности. Екипът на Палатата ще сподели наблюденията си за развитието на търговските взаимоотношения между двете страни през последните месеци, ще разкаже повече за дейностите, които реализирахме в този период, както и за начините да Ви бъдем още по-полезни. Ще дадем и думата на новоприсъединилите се членове да представят своите компании преди останалите участници. Ще се постараем да направим включване чрез видеовръзка на ключови партньори на организацията в Румъния.

Срещата ще се проведе при строго спазване на всички актуални към 10 септември противоепидемични мерки, поради което участие на компаниите-членки се гарантира само след предварителна регистрация на мейл events@brcci.eu и изрично потвърждение от наша страна.

Ако Вашата компания не е член на Българо-румънска палата, но имате интерес да се включите или да научите повече, моля свържете се с нас за повече информация на info@brcci.eu или телефон +359 82 507 606.


Още по темата