bg | ro | en |

Събития назад

Водещи компании представят дигитални иновации на Bulgarian Digital Week 2019

03.09.2019

Любители и професионалисти в света на дигиталните технологии се събират между 23 и 29 септември в Пловдив, за да дискутират актуалните тенденции в сферата на информационните технологии и телекомуникациите. Форумът Bulgarian Digital Week 2019 е част от 75-то издание на Международния технически панаир Пловдив, а организаторите са се погрижили да представят богата програма, пълна с множество интересни събития, конференции и  дискусии. Българо-румънска палата е сред партньорите на форума, а компании, членуващи при нас ще споделят опита си с другите участници.

Какво да очаквате от Bulgarian Digital Week 2019?

В продължение на шест дни, Българската дигитална седмица ще даде възможност на посетителите да присъстват на 13 конференции, да се срещнат с много опитни и доказани специалисти в сферата, а също и да се насладят на вълнуващо дигитално шоу, където ще бъдат представени иновативни изобретения в сферата на роботиката, виртуалната реалност, компютърните симулации и др. Паралелно с това, ще има изградена специална кариерна зона, където фирми от IT сектора ще търсят нови попълнения за свободните работни позиции, които предлагат.

Централна част в програмата на събитието заема Digital Expo - специализирано изложение с участието на български и чуждестранни компании. Всяка фирма ще има свой собствен щанд, където ще презентира  продуктите си, а представителите им ще разкажат повече за технологичните решения, с помощта на които развиват своя бизнес. На изложението се събират водещи компании в различни области като: смарт иновации, финтех, интернет услуги, изкуствен интелект, телекомуникации и др. Digital Expo ще представи нагледно примери за компании, които успешно са поели по пътя на дигиталната трансформация и са превърнали технологиите в свое конкурентно предимство. Съветваме ви да посетите изложението, за да получи както нови знания, така и вдъхновяващи идеи и практични решения за вашия бизнес.

Посещението на Bulgarian Digital Week 2019 е безплатно, но е необходима предварителна регистрация. Цялата програма и допълнителна информация за форума можете да откриете тук.

 


Още по темата