bg | ro | en |

Събития назад

„Арена на дамския бизнес“ 2022

01.06.2022

Изпълнителният директор на Българо-румънска палата – Елеонора Иванова е част от журито на форума „Арена на дамския бизнес”, който ще се проведе на 8 юни в Интер Експо Център София. Събитието е комбинация от презентационен форум и изложение за стартиращи предприемачи и бизнес проекти, които търсят популяризация, надграждане или възможност за пазарна експанзия на вече утвърдени бизнеси.

Фокусът на „Арена на дамския бизнес” са дами - стартиращи предприемачи, които в пряк и в преносен смисъл „ще се качат” на Арената, за да представят свои бизнес идеи, проекти и продукти. По този начин те ще опитат да създадат или развият успешни съвместни партньорства, да намерят подходящи ментори, консултанти, нови пазари и/или финансиране.

Журито, в което участват успели предприемачи, инвеститори, финансови и бизнес консултанти, медийни експерти, ще трябва да избере три проекта, от всички, които ще бъдат представени на форума. Отличените идеи и техните автори ще получат финансова, консултантска и менторска подкрепа. Те ще бъдат включени и като стипендианти в 6-месечната „Менторската програма за жени предприемачи” през 2023 г. Още за програмата тук: https://mentorite.bg/.

„Арена на дамския бизнес” е разработен като резултат на ежегодната Менторска програма за жени предприемачи  на  „Бизнес лейди”. През 2021 г. през програмата са преминали 38 дами, а през юни на 2022 г. се очаква да финализират успешно своето участие над 40 жени с предприемачески начинания.

Менторската програма, както и титулният форум „Арена на дамския бизнес” 2022, са подкрепени от „Съвет предприемачество и стартъп” към БТПП, Бизнес лейди клуб „Женско предприемачество”, Предприемачи БГ, Менторите.бг, както и други български и международни бизнес организации и партньори.

Бизнес форумът ще се проведе в присъствието на над 250 гости на
8 юни, от 10.00 до 18.30 часа, в Интер Експо Център,
бул. „Цариградско шосе” 147 в София.

 

 


Още по темата