bg | ro | en |

Новини назад

Набирателна сметка за регистриране на фирма онлайн в Paysera

25.10.2022

Откриването на набирателна сметка е задължително условие при регистриране на фирма в България. С дигиталните услуги на Paysera, този етап от иначе дългия процес по учредяване на търговско дружество, може да бъде значително облекчен и улеснен. За целта бъдещият управител или представляващият дружеството се регистрира в Paysera през мобилното приложение като физическо лице. Заявява услугата по имейл, след което получава подробна информация за отделните етапи по процедурата и съдействие от екипa при подготовката на документите.

Откриването на набирателна сметка в Paysera е възможно както за български, така и за чуждестранни граждани при конкурентни условия. Paysera предлага изцяло електронно обслужване на 14 езика, като напредъка по процедурата се проследява по имейл или телефон.

Вижте повече тук.

Фирмена сметка в Paysera

Фирмената сметка в Paysera се открива напълно безплатно и няма месечна такса. Дава възможност за IBAN сметки в BGN, EUR, RON и HUF, както и изгодни местни и международни преводи в над 25 валути.

Paysera предлага пълно транзакционно обслужване - от изгодни курсове за обмяна на валута, до бюджетни плащания и платежни решения за онлайн търговия. Управлението на средствата е чрез онлайн или мобилно банкиране, с подробни справки за транзакциите и счетоводни извлечения. 


Още по темата