bg | ro | en |

Събития назад

Българо-румънска палата става партньор на Career Show 2019

12.07.2019

Българо-румънска търговско-промишлена палата (БРТПП) става официален партньор на Career Show 2019 - кариерното експо на България за квалифицирани кадри. То ще се проведе на 10 септември в зала Арена Армеец и ще събере на едно място над 150 от най-големите работодатели и над 2000 кандидати.

“В Career Show искаме да покажем добрата среда за развитие, събирайки на едно място едни от най-добрите работодатели и квалифицираните кадри, които са доказателство за потенциала, който страната ни има. Радваме се, че Българо-румънската търговско-промишлена палата стои зад нас и показва национално отговорно поведение, подкрепяйки каузата ни.”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

Подкрепата на Палатата ще увеличи шанса на повече квалифицирани кадри да направят крачка към развитието си. Събитието показва, че България има висок ресурс на квалифицирана работна ръка, успешни бизнеси и платформа, която да ги свърже.

Компаниите могат да очакват над 2000 кандидати, преминали през предварително селектиране. Организаторите са заложи минимални критерии, на които трябва да отговарят те - минимум 2 години опит, минимум завършен бакалавър и отлично владеене на чужд език. Повече за очаквания профил на кандидатите може да научите тук. Регистрацията за кандидати е напълно безплатна, но задължителна.

Част от събитието са и Национални награди за най-добър работодател Career Show Awards. Това е напълно прозрачен конкурс, който цели да представи най-добрите примери от работодателската практика в България, както и да покаже потенциала на страната по отношение на кариерното развитие. Експертното жури, част от което е и изпълнителният директор на Българо-румънска палата Елеонора Иванова, ще оцени компаниите в общо двадесет категории, разделени в три групи - Най-добър работодател, Ангажираност и иновации и Здраве и екология.

 

 


Още по темата