bg | ro | en |

Новини назад

Елеонора Иванова е част от журито на Националните награди за най-добър работодател на България

18.07.2019

Престижните награди за най-добър работодател на България - Career Show Awards обявиха списъка с журиращи. Сред тях е и изпълнителният директор на Българо-румънска палата - Елеонора Иванова. Организаторите ѝ се довериха заради професионализма, експертността и дългогодишния ѝ опит.

“Career Show Awards са много повече от награди. Те са неизчерпаем източник на идеи, и примери за страхотни работодателски практики, които се надяваме да вдъхновят всеки. Доверяваме се на жури от експерти в различни области и сме сигурни, че тяхната оценка ще покаже чудесния бизнес климат и потенциал у нас. Именно затова като организатори поканихме г-жа Елеонора Иванова да стане член на журито и за нас е чест, че тя прие”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

Г-жа Иванова ще има нелеката и отговорна задача да оцени кандидатурите на едни от топ работодателите в България в категории, разпределени в 3 групи: “Най-добър работодател”, “Ангажираност и иновации” и “Здраве и екология”. Награждаването на компаниите победители ще бъде на 10 септември в зала Арена Армеец, непосредствено след официалното откриване на кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието ще събере на едно място над 150 работодатели и над 2000 квалифицирани кандидати, като целта му е да покаже, че България предлага страхотни условия за развитие и кариера.

Career Show Awards е напълно прозрачен конкурс, който цели да представи най-добрите примери от работодателската практика в България, както и да покаже потенциала на страната по отношение на кариерното развитие. След официалното награждаване, на сайта на конкурса всички кандидатури, оценки и коментари на журито ще бъдат публични. Така конкурсът ще стане витрина на най-добрите практики, най-оригиналните идеи и най-добрите иновации в света на човешките ресурси и управлението на хора и екипи.


Още по темата