bg | ro | en |

Събития назад

Career Show 2020 изцяло в онлайн формат

18.11.2020

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 ще се проведе изцяло онлайн. В два дни - на 24 и 25 ноември над 150 от най-добрите работодатели ще се срещнат с повече от 5000 кандидати. Въпреки трудната икономическа обстановка Career Show 2020 събира рекорден брой кандидати, търсещи работа и възможности за развитие. 

Онлайн събитието предоставя напълно ново и модерно решение чрез иновативна платформа за видео интервюта, която ще се използва за първи път в България. Чрез нея работодатели и кандидати ще се свържат с помощта на специална мачмейкинг технология, предоставяща максимално ефективно изживяване за участниците. 

Компаниите ще могат да филтрират кандидати и да се свързват само с тези, чийто профил отговаря на търсения от тях. Освен среща с кандидати, компаниите ще могат да получат базата с повече от 5000 CV-та на предварително селектирани кандидати. 

Повече информация за събитието вижте тук: https://careershow.bg/employers/online/.

Участието в събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/register/.

Преди дни станаха ясни победителите в конкурса за най-добър работодател, организиран от Career Show 2020 г. Сред членовете на журито бе и изпълнителният директор на Българо-румънска палата – г-жа Елеонора Иванова. Рекордните 326 кандидатури се състезаваха в 50 категории за престижната награда. Компаниите бяха номинирани в пет основни направления – Най-добър работодател, Ангажираност и иновации, Employer Branding и събития, Здраве и екология и HR услуги. Тази година най-много награди спечелиха SiteGround - 10, PaySafe - 6 и Cash Credit – 5. Приза за най-добър работодател заслужи Райфайзенбанк България, следван от Paysafe и Филип Морис България. Всички отличени в конкурса вижте тук.


Още по темата