bg  |  en  |  ro  | 

Нашите събития назад

Коледното парти на БРТПП и приятели

28.10.2019

 

На 7 декември ние от екипа на Българо-румънска палата заедно с фирмите-членове на организацията, техните семейства и бизнес партньори, ще изпратим още една (не)обикновена година. Събираме се в комплекс „Арбанашки хан“, с. Арбанаси, община Велико Търново, за да отчетем какво успяхме да свършим в последните 12 месеца, да си пожелаем повече успехи през следващите ги 12 и да празнуваме заедно.

Специално за фирмите-членове на Палатата организираме СЕМЕЙНО коледно парти, в което освен музика, танци и различни изненади ще дадем възможност на участниците да разговарят и делово.

Преди партито български и румънски членове на Палатата, както и поканените от тях бизнес партньори ще могат да се включат в специален нетуъркинг панел, където да се запознаят и открият новите си клиенти.

След деловата част започва веселбата, а там добре дошли са и децата.

Коледното парти е ексклузивно събитие за членовете на Българо-румънска палата и техните семейства. Всеки от участниците може да покани свой бизнес партньор, който иска да представи на останалите гости на тържеството.

Ако искате да се запознаете с интересни хора, да чуете техните успешни бизнес истории и да празнувате с Българо-румънска палата – запазили сме ограничен брой места. Свържете се с нас, за да разберете как можете да се присъедините към партито.


Още по темата