bg | ro | en |

Събития назад

Второ издание на CONNEXT 2020 - Форум за индустриално сътрудничество

18.12.2019

На 27 и 28 февруари 2020 г. в MiCo Изложбен център Милано, ще се проведе второто издание на CONNEXT 2020, Форум за индустриално сътрудничество, организиран от Конфиндустрия.

CONNEXT е иновативно изложение с фокус създаване на национални и международни партньорства. Фирмите участници са поканени да представят своята дейност и да обменят идеи и добри практики, създавайки нови партньорства. Акцент са новите технологии и дигитализацията, като събитието е разделено на четири основни тематични цикъла: Интелигентна фабрика, Устойчиво развитие, Градове на бъдещето, Човекът в центъра на прогреса. Фирмите ще имат възможност да се срещнат с най-добрите в сектора, събрани на един форум.

CONNEXT е не само изложение на бизнеса, то е платформа за нови контакти и включва предварително организирани и целеви В2В, конференции, тематични семинари, workshop и speed pitching. Чрез дигитална платформа Marketplace по време на събитието, както и през цялата година италиански и чуждестранни предприятия, ще могат да обменят контакти, информация и да положат основите на партньорски отношения.

Българските компании, които проявяват интерес, могат да участват БЕЗПЛАТНО, като се регистрират на следния линк: Международни фирми.

В презентацията (БГ/ EN) можете да видите подробности за събитието, както и секторите които ще бъдат представени. За всяка допълнителна информация, можете да се свържете с офиса на Конфиндустрия България на телефон: 02/4500012 или мейл: segreteria@confindustriabulgaria.bg.

Конфиндустрия e водещата в Италия асоциация на производствени и фирми за услуги, с доброволно членство на 220 асоциации и повече от 150,000 фирми с различна големина, даващи работа на повече от 5,4 милиона служители.

 


Още по темата