bg | ro | en |

Новини назад

ЕБВР разработи платформа за подкрепа на микро и малки компании

27.10.2020

Европейската банка за възстановяване и развитие разработи платформа с обучителни модули, която дава възможност на микро и малки предприятия да придобият знания и умения, за да станат по-устойчиви във време на криза. Know How Academy е безплатна и достъпна в 30 държави и цели да достигне над 10,000 компании, чиито мениджъри и служители могат да преминат през пет модула, посветени на управлението на кризи. В края на обучението си участниците ще получат сертификат.

По време на курсовете ще има интерактивни кратки обучения с въпроси, практически насоки и средства за бизнес планиране, видео записи на експерти от различни сектори, споделящи своя опит в управлението на бизнеси по време на криза, информация за местни източници на финансова подкрепа и допълнителни ресурси от водещи организации, партньори на банката.

Модулите са разработени на различни езици, включително английски, руски, турски и др. За допълнителна информация за платформата, как да достигнете до нея през компютър или телефон, посетете сайта: https://www.ebrd.com/ebrd-know-how-academy.

А за още възможности за подкрепа на малки и средни компании можете да се свържете с Еллеа - одобрен консултант по програмата на ЕБВР "Подкрепа за малкия бизнес в България“ и член на Българо-румънска палата.


Още по темата