bg | ro | en |

Събития назад

Отличниците в електронната търговия се събират на eCA Conference “Best Practices”

05.09.2023

Водещи експерти по електронна търговия от България и света се събират в София за новаторско събитие, което обещава да предефинира най-добрите практики в електронната търговия. Десетото юбилейно издание на конференцията на eCommerce Academy ще се проведе на 5-ти октомври 2023 г. в София Тех Парк и всичко по време на събитието ще бъде свързано с „Най-добрите практики“ - лекции, нетуъркинг, експо, поп-ъп магазини, награди.

Тазгодишната издание на eCA Conference “Best Practices” може да се похвали с впечатляващ състав от лектори и експерти в областта на изкуствения интелект, всички дълбоко вкоренени в глобалните тенденции в електронната търговия. Най-добрите практики в тази сфера ще бъдат разкрити от международни и български лектори от TikTok, The Marketer, Netpeak, Callflow, Uwear, Releva, Gloross, MerchantPro, Jump, Dyver, Credissimo и много много други. Те ще бъдат в София, за да могат български компании да се възползват максимално от световния опит.

Иновативната изложбена зона ще събере над 30 доставчици на услуги за електронна търговия, които ще покажат своите практични инструменти за подобрение на всеки онлайн бизнес. Посетителите ще станат свидетели на уникални поп-ъп магазини, които през целия ден ще функционират и демонстрират реално как се продава и в същото време се изграждат нови бизнес контакти.

Вълнуваща новина е партньорството на eCommerce Academy с Volkswagen България, които ще предоставят възможност на гостите да тестват чисто нови модели електрически автомобили.

Конференцията ще завърши с бляскава церемония по награждаване на “Звездите в онлайн търговията”, които са успели да отличат своите онлайн магазини в България през изминалата година.

Двигателят на това иновативно и трансформиращо бизнесите събитие е Никола Илчев, който призовава: “Не пропускайте да получите безценен поглед към бъдещето на електронната търговия. Присъединете се към нас на 10-ата юбилейна конференция на eComemmerce Academy и отключете тайните на успеха преди конкурентите си. Планирайте 2024 г. още днес!”

Можете да се регистрирате за конференцията тук: https://conference.ecommercebg.com/, както и да се запознаете детайлно с програмата, лекторите, партньорите и участниците. Компаниите, членуващи в Българо-румънска палата ползват 20% отстъпка от цената на билетите с код brcci20.

За организатора:

eCommerce Academy e aкадемия за електронна търговия, доказала се през годините като надежден източник на полезна информация за онлайн продажби, инициатор на редица събития за електронна търговия, издател на 2 книги и създател на едни от най-богатите YouTube и Podcast канали за електронни търговци у нас. Академията организира и един от най-популярните конферентни формати, не само у нас, но и на международно равнище – Balkan eCommerce Summit.


Още по темата