bg | ro | en |

Новини назад

Електронната търговия – необходимото настояще

24.02.2023

На 9 март ние от Българо-румънска палата ще бъдем в Габрово и с удоволствие ви каним на нетуъркинг събитието "Електронната търговия - необходимото настояще", което ще се проведе в хотел "Мак". Организираме го заедно с екипа на eCommerce Academy и сме поканили утвърдени експерти, които да споделят опита си с вас.

Ще се радваме да се запознаем лично и да ви разкажем за възможностите да изнесете бизнеса си в онлайн пространството. Ще разкажем и за Румъния, разбира се. Защото северната ни съседка е една от страните, в които електронната търговия расте изключително бързо, а десетки български компании избират точно нея за своя първа международна дестинация.

Лекторите, с които ще се запознаете на събитието, представляват компании, успешно работещи на българския и на румънския пазар - както онлайн, така и физически.

Никола Илчев от eCommerceAcademy ще говори защо електронната търговия не е някъде в бъдещето, а необходимост днес и сега.

Константин Начев от Metrica ще акцентира върху ролята на логистичните партньори при успешно управление на онлайн магазин, а Бойко Георгиев от Mediapost Hit Mail ще даде съвети за международните онлайн продажби.

Платежните решения за онлайн магазини, които предоставя Пейсера ще представи изпълнителният директор на компанията Мартин Богданов, Никола Драгов от MerchantPro ще говори по темата „От онлайн магазин към маркетплейс“. А Вера Иванова - Директор Маркетинг в Omnilinx ще представи три стратегии за продажби и обслужване на клиенти в различни комуникационни канали.

Като един от най-интересните и желани пазари от българските фирми, ние от Българо-румънска палата ще дадем важна, актуална и полезна информация и съвети за Румъния.

След формалната част през деня, на нетуъркинг вечеря ще имате възможност да създадете нови контакти и (може би) да срещнете нови партньори за бизнеса си. А освен това екипът ни ще бъде на разположение да отговори на всички въпроси, свързани с Румъния.

Вижте ПРОГРАМАТА и попълнете РЕГИСТРАЦИОННИЯ ФОРМУЛЯР

Допълнителна информация:

Билет за участие + нетуъркинг вечеря

  • За членове на Българо-румънска палата – 40 лв. на човек
  • За всички останали – 80 лв.

За участниците в събитието, хотел Мак дава преференциални цени за нощувки - 45 лв. за единична стая и 70 лв. за двойна стая. Всеки регистриран сам организира нощувката си, като заяви необходимия брой стаи на имейл: hotel@mak.bg използва код BRCCI.


Още по темата