bg  |  en  |  ro  | 

Новини назад

Включете се във второто издание на Employer Branding Awards

08.01.2019

Предстои второто издание на конкурса Employer Branding Awards, организиран от b2b Media. Имаме удоволствието да ви поканим да се включите в него, като се запознаете с отделните категории и със сроковете за кандидатстване. Подробности за второто издание на Employer Branding Awards можете да видите тук.

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд! За иновациите в управлението на талантите, за новите успешни стратегии в HR. Компаниите в България влизат в битка за титлата "Успешен работодател".

Как служителите усещат позиционирането на бранда на своя работодател е все по-важно и съвсем естествено талантите са все по-критични към успеха или неуспеха на бизнеса, на който са се посветили. Водещите компании осъзнават значението си за привличане и ангажиране на хората. Те знаят, че трябва да осигурят растеж и, че е необходимо създаването на положителна нагласа сред служителите към марката. С нарастването на огромния интерес към брандинга на работодателите в световен мащаб тези награди вече се случват и у нас.

Отличията Employer Branding Awards ще бъдат връчени на специална церемония в присъствието на професионалисти, официални гости, медии и жури. Внимателно подбраните членове на журито, сред които е и изпълнителният директор на БРТПП г-жа Елеонора Иванова, гарантират безпристрастното оценяване на кандидатите.


Още по темата