bg  |  en  |  ro  | 

Събития на нашите членове и партньори назад

Заповядайте на ENADA Amasement & Gaming Show

10.01.2019

Уважаеми дами и господа,

От 13 до 15 март 2019 г. в панаирния комплекс на Римини ще се състои 31вото издание на ENADA Amasement & Gaming Show – водеща за Средиземноморието международна изложба за развлекателния и игралния сектор.

С настоящото писмо Ви каним да участвате в румънската делегация от собственици и мениджъри на игрални зали, домове и казина, бинго зали, кина и туристически селища, увеселителни и тематични паркове, както и вносители и търговци на игрални и вендинг автомати, игрални маси, развлекателни и хазартни игри, автомати за размяна на монети и системи за заплащане, обзавеждане, интериорни решения и аксесоари за казина, електронни игри, образователни игри и симулатори.

Желаещите да участват в селекцията на делегацията е необходимо да се регистрират на следния линк: http://buyers.iegexpo.it/ena19/en/step0?agente=137031, най-късно до 25 януари 2019 година.

Одобрените от организаторите фирми се задължават да проведат минимум 11 срещи с предварително избрани от тях изложители. От 26 февруари до 11 март  2019 г. участниците в делегацията ще имат достъп до профилите на всички изложители чрез онлайн система и ще могат да регистрират срещи с потенциални партньори.

Разходите на един представител от фирма за три нощувки със закуска, трансферите от летището на Болоня до хотела и обратно, ежедневните трансфери до панаира, входните билети и преводач за деня на срещите са за сметка на организаторите.

Освен това, участниците ще получат до 100 евро за транспортни разходи в случай, че участват в бизнес срещите и представят самолетен билет или фактури за бензин и такси за магистрали.


Още по темата