bg | ro | en |

Събития назад

Енергийна ефективност и възможности за финансиране на проекти в България и Румъния

14.04.2021

Екипът на Българо-румънска палата, съвместно с European Property Federation и Moreanu Law организира уебинар, посветен на европейските „енергийни“ регламенти и включването им в законодателството на България и Румъния. Ще бъдат дискутирани въздействието на „Зелената сделка на ЕС“ върху компаниите, както и възможностите за финансиране на проекти за енергийна ефективност от европейски фондове.

Събитието на тема „Приложение на европейските регламенти за енергийна ефективност и възможностите за финансиране на проекти“ ще се проведе на 27 април (вторник) 2021 г. от 10:00 часа на английски език. Участието е безплатно, а ако имате въпроси, можете да ги зададете предварително в регистрационния формуляр. Вижте конкретните теми и лекторите в приложената програма.

Събитието е подходящо както за малки и средни компании, така и за големи фирми, които искат да подобрят енергийната си ефективност, съобразявайки се с актуалната нормативна база, както на ниво ЕС, така и конкретно за България и Румъния. Ще бъдат дадени полезни съвети, свързани с възможностите за финансиране на инициативи, които да помогнат на бизнеса да въведе нови технологии.

В края на срещата ще има нетуъркинг между участниците, по време на който им даваме възможност да създадат нови контакти, да споделят опит и да поставят основата на бъдещи партньорства.

Ако смятате, че темата би била интересна за вашите партьори, моля, споделете с тях тази информация.

 


Още по темата