bg | ro | en |

Новини назад

euShipments отваря трета собствена фулфилмънт локация в Европа

19.10.2022

Динамиката на развитие на онлайн търговията, особено в периода на пандемията, показа по-ясно от всякога, че в тази индустрия трябва да се мисли мащабно. До края на третото тримесечие на 2022 екипът на euShipments успя да подготви и изпрати над 1 000 000 пратки, а тепърва предстои голямото онлайн пазаруване - „Черният петък“ и Kоледно-новогодишните празници. Компанията очаква огромно количество поръчки, но е подготвена да се справи с всяка ситуация, за да може всички пратки да достигнат навреме при своите получатели.

Броени месеци след старта на euShipments в Унгария, факт е и новият фулфилмънт склад в Хърватия.

Със стартирането на фулфилмът локацията в Будапеща, оперираща чрез специално създаден логистичен софтуер, euShipments успя да подобри транзитните времена за доставка и цените на услугите си за Централна и Западна Европа. А това от гледната точка на клиентите и онлайн търговците, означава по-висока конкурентоспособност в пазарите от този така важен регион в ЕС.

Какви са ползите от новата локация?

Новият фулфимънт склад в Загреб отваря широко вратите на Централна и Западна Европа за всички настоящи и бъдещи клиенти на euShipments без допълнителни условия, договори и интеграции. Компанията вече е член на Хърватската асоциация за електронна търговия и това е още една възможност за нови контакти и партньорства с водещи хърватски онлайн бизнеси.

Вижте цялата новина тук.

"Стартирайте локално, развивайте се глобално", призовават от euShipments. Ако това е вашето мото, свържете се с търговския екип на euShipments, за да научите как да се възползвате от предимствата на международните фулфилмънт складове, както и на всички останали техни услуги. Консултациите са безплатни и ще получите персонална оферта спрямо целите и възможностите на вашия бизнес.


Още по темата