bg | ro | en |

Новини назад

Eushipments.com - победител в категорията “Бизнес в първите 20 милиона” за 2023

09.11.2023

Логистичната компания euShipments.com e победител в категория “Бизнес в първите 20 милиона” в конкурса “Мениджър на годината” на сп. Мениджър. Конкурсът разглежда бизнес средата в България като цяло, а не сегментирано по индустрии.

Какво означава отличието?

EuShipments.com успява да постига ръстове и развитие не просто в своя логистичен отрасъл, а като бизнес единица - българска компания, която всъщност вече е международна логистична група с няколко придобити компании и бизнес представителства в ЦИЕ. От компанията винаги са се стремели да бъдат сред водещите в индустрията, а новото им отличие "Бизнес в първите 20 милиона" потвърждава, че са успешни в тази мисия. Това признание не е само за тях, но и за всички техни международни клиенти – онлайн търговци.

Повече за конкурса

“Бизнес в първите 20 милиона” е една от 4-те категории в рамките на конкурса “Мениджър на годината”, които не разглеждат индивидуално личности на ръководни позиции. На фокус са компаниите - индустрия, екип, бизнес развитие, финансови показатели, добри управленски практики. Категория се фокусира върху фирми с годишен оборот до 20 млн. и се разглежда предходна финансова година като критерий за допустимост в конкурса. Оценката в конкурса се извършва по методология, разработена и прилагана от Deloitte България.

Ежегодната официална церемония по награждаването е под патронажа на Президента на Република България. Тази година тя се проведе на 2-ри ноември в Софийската опера и балет, където euShipments.com бе представлявана от търговския директор на компанията Вихрен Бисет.


Още по темата