bg | ro | en |

Другите за нас назад

Благодаря за колаборацията! Подновяваме членството си и през 2022 г.

07.01.2022

Благодаря за колаборацията до момента, която беше много полезна и професионална от страна на целия екип на Палатата. Оставаме ваш член и през 2022.

Дорин Мариус Чобану - управител на Интервижън Трейдинг

***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     *** 

Интервижън Трейдинг е ексклузивен дистрибутор на потребителска електроника с марката AKAI в Румъния, Полша, Унгария, Чехия, Гърция, България, Словакия, Хърватия и Словения.

Потърсиха съдействие от екипа на БРТПП за намиране на български партньори – търговци на едро и дребно на техника. Специфичното в техния случай беше индивидуалният подход, който заедно избрахме за контакт с местните фирми. Екипът ни изготви списък с юридически лица по предварително зададени критерии. В последствие се свързахме с компаниите от списъка и представихте продуктите на АКАИ. Получихме и правото да говорим с потенциалните партньори от името на фирмата. Когато българска компания проявяваше интерес към продуктите, веднага я свързвахме с мениджъра на Интервижън Трейдинг, а след това те продължаваха кореспонденцията по между си, насрочваха си срещи и правиха последващи уговорки.

Какви други услуги предоставяме вижте тук.


Още по темата