bg | ro | en |

Новини назад

Flip - маркетплейс за употребявани и сервизирани телефони

16.08.2022

Основана през 2019 г. в Румъния, Flip е маркетплейс за употребявани и сервизирани телефони, опериращ в Румъния и България. От съвсем скоро компанията е член на Българо-румънска палата. Flip има за цел да направи революция в начина, по който хората продават и купуват употребявана електроника онлайн.

Технологичният стартъп става част от eMAG Group през 2021 г., а в началото на юни 2022 г. стартира и на българския пазар. Създадена, за да направи интернет удобно място за продавачите и по-сигурно за купувачите на мобилни телефони, за кратко време платформата се утвърждава като доверен партньор в онлайн пазаруването. Flip отговаря на въпроса на потребителите как да удължат живота на употребяваните си телефони, като им предоставя удобен и бърз начин за продажба. А за тези, които искат да купят, това е сигурно място, с голямо разнообразие от качествени продукти за всеки вкус.

Flip предлага отлично потребителско изживяване, високо качество, прозрачност и сигурност за купувачи и продавачи на смартфони, спестявайки им време и пари. Това е умният начин за покупка и продажба на телефони онлайн. Във Flip потребителите могат да намерят проверени употребявани телефони с 24-месечна гаранция и до 50% по-ниски от пазарните цени на нови устройства. Освен разнообразие, сигурност и добри цени, Flip осигурява на българските си потребители безплатна доставка в рамките на един-два дни и възможност за безплатно връщане в 30-дневен период.

За повече информация посетeте www.flip.bg.

 


Още по темата