bg | ro | en |

Новини назад

Номинация на Forbes за изпълнителния директор на euShipments.com

05.09.2023

Светлозар Димитров, изпълнителен директор на euShipments.com и член на Управителния съвет на Българо-румънска палата, е номиниран от Forbes за престижните им награди в категория Entrepreneur: Audience Choice. Той е един от основателите на компанията - дългогодишен член на камарата, която в последните години се утвърди като водещ доставчик на фулфилмънт и международнилогистични услуги за онлайн бизнеса.

Наградите на Forbes идентифицират успешните лидери и иноватори в бизнеса, а номинацията на Светлозар Димитров подчертава силната роля на Русе като стратегически важна логистична точка в България и е чест не само за екипа на euShipments.com, но и за регионалната бизнес екосистема.

Категорията, в която г-н Димитров е номиниран, следва принципа “избор на публиката” и излъчва български предприемач на годината на база получен чрез онлайн гласуване обществен вот.

В същата категори са номинирани още двама лидери на компании, членуващи в БРТПП - Джейн Димитрова, основател на Foodobox и Николай Илиев, основател на CloudCart.

В периода от 28 август до 29 септември всеки може да подкрепи своя фаворит, попълвайки формата за гласуване. Победителите в конкурса ще бъдат на церемония на 11 октомври в Гранд Хотел Милениум София.


Още по темата