bg | ro | en |

Събития назад

История и бъдеще - недвижимо културно наследство и енергийна ефективност

09.11.2022

На 29 ноември в София ще се проведе Международен форум „ИСТОРИЯ И БЪДЕЩЕ – недвижимо културно наследство и енергийна ефективност“.

Събитието е посветено на темата за опазването на недвижимото културно наследство в контекста на новата модерна рамка за енергийна ефективност. Акцент в програмата ще бъде участието на водещи специалисти от Италия, които ще споделят дългогодишния опит в тази област и възможностите му за приложение в България.

Организатори на събитието са: Посолството на Италия в България, ИЧЕ – Агенция София, Конфиндустрия България (сдружение на италианското предприемачество), в партньорство с Агенция CasaClima, Камара на Архитектите в България Регионална Колегия София Област и Камара на строителите в България.

Форумът включва еднодневна конферентна програма със специалисти от Италия и България и експозиционна част за фирми от сектора. Международното изложение ще даде възможност на фирмите да представят своите продукти и иновации, както и да намерят нови партньори от България и чужбина.

Програмата на събитието
Спонсорски пакети

За регистрация като изложител, може да изпращате своите заявки на имейл segreteria@confindustriabulgaria.bg не по-късно от 18.11.2022 г. Участието като посетител на изложението и конференцията е безплатно, като е необходима предварителна регистрация на следния ЛИНК до 24.11.2022 г.
 


Още по темата