bg | ro | en |

Новини назад

Предстои INDAGRA FOOD & CARNEXPO

16.05.2019

Българо-румънска търговско-промишлена палата ви кани за участие на най-голямото международно изложение в Румъния за хранително-вкусовата промишленост –INDAGRA FOOD & CARNEXPO, което ще се проведе в периода 30 октомври – 3 ноември 2019 г. в панаирния център на гр. Букурещ – РОМЕКСПО.

Като ексклузивен и дългогодишен партньор на Ромекспо за България, Палатата НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО предоставя подкрепа на българските компании при тяхното представяне на изложенията. Ние поемаме от Ваше име цялата комуникация с организаторите, подготвяме и подаваме документите, подпомагаме избора на място и щанд. При ранни регистрации можем да съдействаме с контакти на места за настаняване и ползване на преводачи по време на изложението на преференциални цени. Всички компании, които участват в изложенията на Ромекспо чрез Българо-румънска палата, ние промотираме активно сред бизнеса в Румъния и в рамките на изградената партньорска мрежа на Палатата.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO обединява търсенето и предлагането на водещи производители, вносители и доставчици на хранителни продукти, оборудване и съвременни технологи за хранително-вкусовата промишленост - хлебни изделия, преработка на зеленчуци, плодове и мляко и риба.

  • Храни и суровини за хранително - вкусовата промишленост – семена, зърнени храни, месни и млечни продукти; захарни и шоколадови изделия, растителни масла, маслини и продукти от маслини, консервирани храни и полуфабрикати, мармалади, сушени плодове, ядки, варива, деликатеси, сладолед, пресни плодове и зеленчуци, мед и пчелни продукти и др.; билки и подправки; био органични продукти; диетични продукти за специфични заболявания - храни без глутен, без лактоза, продукти от соя; бейби храни - бейби моркови, краставици, царевица и т.н.;
  • Оборудване и съвременни технологии за хранително-вкусовата промишленост – за печене и охлаждане, дълбоко замразяване, хладилна техника за транспортиране на храни, конвектомати, средства за професионално почистване, системи за пречистване и преработка на питейни води, апаратура за микробиологично тестване на храни и за физико-химични тестове, лабораторно оборудване, предпазни облекла и др.;
  • Иновации в сектора на хранителните стоки и услуги;

Събитието дава прекрасна възможност за обмен на идеи на всички, които се интересуват от предоставяне на качествени продукти и услуги в хранително-вкусовият бранш.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO ще се проведе паралелно с няколко от най-големите международни изложения в Ромекспо: INDAGRA 2019 - Международен търговски панаир на оборудване и продукти в селското стопанство, градинарството, лозарството и животновъдството, EXPO DRINK 2019 – Търговско изложение за вино, бира и други алкохолни и безалкохолни напитки; PACK SHOW 2019 - Изложение за опаковъчната индустрия.

Краен срок за записване: 31 май 2019 г.

Избирането на свободни места за щанд е според заетостта към момента на подаване на заявката. Колкото по-рано във времето е подадено заявлението за участие, толкова по-голяма е възможността изложителят да избере по-подходящо място.

Базови финансови условия:

Такса за участие - 150 евро.
Наем на вътрешна площ – 5 % отстъпка при наемане на повече от 50 кв.м.
- С 1 отворена страна – 122 евро/кв.м.
- С 2 отворени страни – 127 евро/кв.м.
- С 3 отворени страни – 132 евро/кв.м.
- С 4 отворени страни (тип остров) – 137 евро/кв.м.

Наем на външна площ: 40 евро/кв.м. – 5 % отстъпка при наемане на повече от 100 кв.м.

Стандартна конструкция на щанд – изграден от Ромекспо.

- При наета вътрешна площ – 25 евро/кв.м.
- При наета външна площ - 40 евро/кв.м.

*Всички цени са без ДДС.

Възможно е изграждане на щанд от фирмите-изложители, което подлежи на допълнително съгласуване от организаторите.


Още по темата