bg | ro | en |

Новини назад

Българско участие на две изложения в Румъния

21.10.2022

В дните между 26 и 30 октомври в Romexpo предстоят две много популярни изложения в Румъния, в които традиционно участват и български компании. INDAGRA е най-голямото селскостопанско изложение в северната ни съседка, а заедно с него се провежда и INDAGRA FOOD – международен панаир за хранително-вкусовата промишленост.

Българо-румънска търговско-промишлена палата е дългогодишен партньор на Romexpo и подкрепя компаниите при представянето им на изложенията. И тази година водихме цялата комуникация между българските фирми и организаторите на изложенията, подготвяхме и подавахме документите на фирмите, съдействахме при избора на място и щанд.

  • ГЛОБАЛ АГРО СЪЛЮШЪН участва в изложението със своите микробиални продукти за земеделието, произведени в България. Торовете са с отлично инсектицидно, фунгицидно и нематоцидно действие и са подходящи както за биологично, така и за конвенционално земеделие.
  • ЛАВАНДА ГРУП ще представи своите продукти, създадени на основата Тубероза полиантес. Растението тубероза е рядко срещано в България, но маслото от него е основа на много парфюми. Използва се в ароматерапията за успокояване на нервната система.
  • КАЛИНА ФУУДС е вносител и дистрибутор на маслини и зехтин от Гърция и Турция. Компанията ще бъде сред изложителите на INDAGRA FOOD. Продуктите в портфолиото ѝ се произвеждат от най-големите фабрики в двете южни съседки на България.

Двама представители на Българо-румънска палата ще бъдат на място на форума в петък (28.10.2022 г.) и ако имате въпроси за работата на нашата организация, както и услугите, които изпълняваме, можете да се срещнете с тях на място. Пишете на b.marinova@brcci.eu и/или на a.sipos@brcci.eu, за да си уговорите среща.


Още по темата