bg  |  en  |  ro  | 

Събития на нашите членове и партньори назад

Топ лектори дискутират Cloud & Blockchain на 30 март в София

14.03.2018

CLOUD & BLOCKCHAIN Forum 2018 ще събере водещите експерти от света на информационните технологии на 30 март 2018 г. в Експо хотел София.

Възползвайте се от специална цена с допълнителна отстъпка от 20% за фирми-членове на Българо-румънска търговско-промишлена палата.

Сайт на събитието: cloud.b2bmedia.bg

Специалистите са категорични, че днес въпросът за преминаването към облачни услуги и блокчейн вече не е „защо“, а „кога“.

Блокчейн е подходяща технология за индустрии, при които се търси сериозно доверие, при които се търси неотменимост на сделката, търси се сигурност и публичност на транзакцията. Това е възможно да се случи сега. Не след пет години, не след десет. Големите бизнеси сега внимават и търсят решения, коментират експертите.

CLOUD & BLOCKCHAIN Forum 2018, организиран от b2b Media, събира на едно място всички водещи специалисти в областта на облачните и блокчейн технологии, които ще дадат отговори на най-често срещаните въпроси, ще представят и анализират най-добрите практики в тази сфера.

Форумът се провежда за трета година и отново ще събере на едно място доставчици на услуги, телеком оператори, бизнеси и ИКТ специалисти, които ще обсъдят ключовите промени на пазара на облачните услуги.

На 30 март в Експо хотел София събитието ще обедини широк кръг от заинтересовани страни – лидери в сферата, информационни, технологични и изпълнителни директори, мениджъри на проекти, програмни лидери.

По време на форума специалисти ще представят добри бизнес практики при интегрирането на облачни услуги у нас и по света и ще отговорят на редица въпроси, като:

– Каква е еволюцията на блокчейн и кака навлиза в различни сфери
– Каква е връзката между Изкуствения интелект и блочейн
– Ще има ли държавни и публични блокчейн системи
– Как облачните услуги повишават нивото на продуктивност в бизнеса
– Различават ли се гледните точки на потребителите и тези на доставчиците на тези услуги?
– Какви са бариерите пред адаптацията на тези технологии в различните сектори на икономиката?
– Кои са най-новите решения?
– Къде се крият рисковете?

За контакти:

0897885408

email: office@b2bmedia.bg


Още по темата