bg | ro | en |

Събития назад

Как да стартираме и скалираме онлайн бизнеса в Румъния

20.06.2024

„Как да стартираме и скалираме онлайн бизнеса в Румъния“ e темата на среща на eCOM CLUB, на която имаме удоволствието да ви поканим на 27 юни, четвъртък от 19 ч. в София.

Инициативата е на нашите членове CloudCart, които в поредица от събития позволят на всеки, който се интересува от онлайн търговия, да разбира първи за трендовете в индустрията и то от най-интересните лектори и гости на всяко събитие. На прага на летния сезон темата е изключително актуална, а лекторите са професионалисти, които ще споделят огромния си опит.

Колегата ни Адриан Сипос ще сподели какво е актуалното състояние на пазара на електронна търговия в Румъния – колко са онлайн търговците, какъв е общият обем на електронната търговия в северната ни съседка, какви са разходи за маркетинг и др.

Участниците ще могат да задават въпроси и да получат отговори от Павел Пенчев – easySales, Радослав Крумов – Sameday, Вихрен Бисет - euShipments.com и Никола Иванов – CloudCart.  

Мястото на срещата е FeelBetter bar на бул. Черни връх 51 в София (точно срещу мол Paradise).

Участието е безплатно, но с предварителна регистрация: https://forms.gle/FoTujsd38VZDegp46. Още за събитието: https://www.linkedin.com/events/ecomclub7206205815605616640/about/


Още по темата