bg  |  en  |  ro  | 

Новини от членовете назад

Марина ООД се присъедини към нас

14.02.2019

Фирма „Марина” ООД е основана през 1995 год. в гр. Габрово с основен предмет на дейност внос на и търговия с електроинструменти и консумативи.

През изминалите години предлаганата продуктова гама непрекъснато се разширява и фирмата се специализира в предлагането на електроинструменти  и консумативи, крепежни елементи, ходови колела, мебелен обков, заваръчни консумативи и др.

„Марина” ООД е директен вносител на електроинструменти и консумативи на  водещи световни производители и дистрибутор на още няколко реномирани търговски марки. В сферата на крепежните елементи фирмата поддържа изключително разнообразна програма от болтове, гайки, шайби, винтове, поп-нитове, зегерки, шпилки и др. с гарантирано качество и произход.

В последните няколко години, фирма „Марина“ ООД се фокусира и върху дистрибуцията на няколко собствени търговски марки, които вече придобиват популярност на българския пазар, а именно

- Търговска марка WINSCREW за пълен асортимент крепежни елементи, предназначени за монтаж на алуминиева и PVC дограма;
- Търговска марка BALKAN WELD за заваръчни консумативи – ритулови и базични електроди и заваръчна тел;
- Търговска марка TORNADO за специални винтове за масивна дървесина;
- Търговски марки GeMa и MARINA за консумативи  - свредла HSS и SDS+, накрайници, боркорони, макетни ножчета, ролетки и др.

Посочените търговски марки на фирма „Марина“ ООД са предпочитани на българския пазар и се ползват с голямо доверие, тъй като са гаранция за качество и устойчиво развитие.

 

Контакти:

гр. Габрово, ПК5300, кв. Войново

+359 66 803 420
+359 899 960 570

info@marina.bg

www.marina.bg

https://www.youtube.com/watch?v=CXL_5pKFtdI

https://www.facebook.com/marinaOOD/


Още по темата