bg | ro | en |

Новини назад

Добре дошли, MEA Metal Applications SRL

02.05.2022

Преди няколко седмици MEA Metal Applications SRL се присъедини към „семейството“ на Българо-румънска палата. Имаме удоволствието да ви представим дейността и услугите на компанията.

MEA Metal Applications e една от водещите фирми, които осигуряват елементи за високоефективното строителство. Започнала през 1886 година като ключарска работилница в Бавария, днес MEA е международен доставчик за строителството чрез своите иновативни продукти.

MEA произвежда метални индустриални скари, решетки и плъзгащи се хардуерни продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество и ефективност. Благодарение на качеството на изделията и тяхната дистрибуция, компанията заема топ позиции като производител на европейските пазари.

Решетките, произведени от МЕА, се използват по целия свят и намират приложение в гражданското и промишленото строителство, селското стопанство, вътрешни и външни архитектурни приложения, отопление и климатизация. Лесно се комбинират с други строителни материали.

Освен широката гама от метални скари, компанията предлага още:

  • Пътеки
  • Стъпала и стълби
  • Различни работни платформи
  • Сцени
  • Окачени тавани, отворени стени за вятър, огради и др.
  • Поцинковани стъпала, стелажни системи, ролкови решения.

Производството на метални скари, разбира се, изисква перфектна защита срещу корозия. Термичното поцинковане, чрез пълно потапяне, е най-добрата защита на стоманените компоненти от корозия. MEA произвежда както пресовани скари, така и решетки с галванично покритие и от неръждаема стомана.

MEA скарите отдавна се използват като рафтове и успешно демонстрират своята ефективност и полезност, благодарене на: повишената си устойчивост на натоварване, дълготрайна защита от корозия, лесен и бърз монтаж и др.

Валцоващите устройства, произвеждани от МЕА, имат различни приложения – от защитни завеси и плъзгащи се врати, щори и платформи, през транспортни системи, до изграждането на магазини и изложбени щандове.

Клиенти на MEA Metal Applications са както физически лица, така и големи строителни компании.

Ако искате сигурен доставчик и качествена метална продукция, свържете се с екипа на MEA Metal Applications на имейл info.ro@mea.de.


Още по темата