bg  |  en  |  ro  | 

Нашите събития

ИНФО СРЕЩА „ПРОДАВАЙ ОНЛАЙН С ВИВРЕ“

03.07.2019

Искате ли да продавате Вашите продукти през разработен онлайн канал в 9 държави от Централна и Източна Европа?

още +

Намерете новите си бизнес партньори!

31.05.2019

Имаме удоволствието да Ви поканим на първата по рода си международна бизнес нетуъркинг вечер, която Българо-румънската търговско-промишлена палата организира съвместно с BNI…

още +

ПОКАНА за Годишно общо събрание на Българо-румънска търговско-промишлена палата

13.05.2019

Управителният съвет на Сдружение с нестопанска цел “БЪЛГАРО-РУМЪНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА” свиква общо събрание на членовете на Палатата на 07.06.2019 г. от 15.00

още +

Европейска бизнес нетуъркинг вечер 2019

16.04.2019

Българо-румънска палата е сред организаторите на най-значимото нетуъркинг събитие през 2019. Форумът “EU Business Networking Evening 2019” ще се състои на 9 май в градината на Гранд Хотел София.

още +

Среща на българския бизнес в Румъния

16.04.2019

Посолството на Република България в Румъния и Българо-румънската търговско-промишлена палата имат удоволствието да Ви поканят на среща на българския бизнес в Букурещ.

още +

Покана за финална среща по проекта DANTE

15.04.2019

Бихме искали да ви поканим на заключителното събитие на DANTE, в рамките на което да ви представим изводите, постиженията и резултатите от проекта.

още +

Важните отговори на трудните въпроси за наемането и командироването на служители през границата

25.03.2019

Лектори от България и Румъния – представители на институции, експерти по трудово и данъчно законодателство, специалисти по възнагражденията и консултанти ще дадат практически съвети за условията за назначаване на персонал в Румъния и ще отговорят на въпроси.

още +

Проект „Мемофиш“ започва обсъждане на местни стратегии

22.03.2019

Първата дискусия върху местните стратегии за рибарските общности в трансграничния регион Румъния - България, създадени по проекта „Мемофиш. Памет и бъдеще. Истории за дунавската цивилизация“, ще се проведе на 22 и 23 март 2019 г. в Тутракан.

още +

Предизвикателства пред корабоплаването по Дунав ще обсъждат в Русе

12.03.2019

Реални ползватели на река Дунав и представители на публичните регулаторни органи ще дискутират как да се подобри корабоплаването на среща, организирана от Българо-румънска палата.

още +

Възможности за финансиране на малкия и среден бизнес

18.02.2019

Българо-румънската палата организира на 19.02. в Русе информационна среща за финансиране на малки и средни предприятия чрез европейските структурни и инвестиционни фондове.

още +

БРТПП представи резултатите от уникално проучване на дунавските рибарски общности

01.02.2019

Изпълнителният директор на Българо-румънската търговско-промишлена палата Елеонора Иванова представи концепцията за изследване и съхраняване на рибарското културно наследство…

още +

“ДНК на успешната компания: Корпоративната социална отговорност – основа за успешен бизнес“

19.12.2018

Не пропускайте специалната публична лекция на тема “ДНК на успешната компания: Корпоративната социална отговорност – основа за успешен бизнес“, на която д-р Марина Стефанова ще сподели своя опит в сферата на управлението на малки и средни предприятия и КСО.

още +

Покана за Коледно тържество на БРТПП

23.11.2018

В края на изпълнената с предизвикателства и постижения 2018 година Управителният съвет и екипът на Българо-румънска търговско-промишлена палата имат удоволствието да ви поканят на КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО

още +

Прием „Поглед към реката: Дунав като екологична алтернатива за ефективен европейски транспорт“

31.10.2018

Българо-румънска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на прием, посветен на темата „Поглед към реката: Дунав като екологична алтернатива за ефективен европейски транспорт“. Събитието…

още +

Обучителен семинар към Агенция ВИЗА на тема "Предприемачество на работното място"

17.10.2018

Ако сте креативен човек, искате да сте винаги в крак с променящия се свят и имате нови идеи, на които вярвате, че трябва да се вдъхне живот, непременно посетете безплатния ни курс „Предприемачи в компанията“.

още +

Агенция „Виза“ обучава в междукултурно общуване

10.10.2018

Как да установим контакт при първа среща с румънски партньор или работодател, бизнес етикетът в Румъния, как да общуваме с клиенти в съседната държава – това са само част от темите на обучението „Общуване през границата“

още +

Официално откриване на Агенция за трансгранична трудова мобилност „Виза“ към Българо-румънска палата

20.09.2018

Заповядайте на официалното откриване на нашата нова структура – Агенцията за трансгранична трудова мобилност „Виза“ към Българо-румънска палата.

още +

Как да удвоите бизнеса си за рекордно време?

30.08.2018

Отговорът на този въпрос ще научите само ако посетите на 20.09.2018 г. в Букурещ безплатната лекция на дългогодишния бизнес треньор, консултант и партньор на Българо-румънска търговско-промишлена палата Александър Николов.

още +

ОБЩУВАНЕ НА ТРИ НИВА И ЧАША ВИНО – Как да сме по-ефективни в общуването и продажбите

27.06.2018

В рамките на двучасово обучение Георги Христулев ще представи приложимо знание и ефективни техники за подобряване на комуникацията пред бизнеса в Русе!

още +

Покана за бизнес посещение – Констанца

10.05.2018

БРТПП съвместно с Българското посолство в гр. Букурещ, Румъния и Търговско-промишлена, навигационна и селскостопанска палата, Констанца, организира двустранни B2B срещи за представители на бизнеса, които ще се проведат в град Констанца, Румъния на 14 май 2018 г. от 11:00 часа.

Посещението…

още +