bg | ro | en |

Фирмени новини назад

Неделя Даунтаун СРЛ се присъедини към БРТПП

01.02.2019

Неделя е семеен бизнес, с традиции в областта на производството на пресни торти и разнообразни сладки продукти. Фирмата е основана през 1993 г. в сърцето на София, България. Оттогава Минчеви са превърнали компанията в най-голямата верига сладкарници в България, с повече от 45 локации. Марката е широко разпространена в цялата страна, с повече от 20 сладкарници в София и най-малко една в основните икономически центрове.

Днес тортите се произвеждат в модерна производствена база, отговаряща на на международните стандарти. Фирмата е разработила строга логистична управленска система, за да отговори на най-високите нужди и очаквания на клиентите си.

През 2015 г. бе открит първата сладкарница „Неделя“ и в Букурещ. Оттогава насам марката набира все по-голяма популярност на румънския пазар. Вече сладкарниците там са 10, а търсенето на нови подходящи локации не спира.

Интериорният дизайн на сладкарниците, както в България, така и в Румъния, е направен да носи топлина и уют, а семейство Минчеви и до днес вярват, че ръчната изработка, висококачествените продукти и пресните торти са причините “Неделя” да е любима на цяла България.


Още по темата