bg | ro | en |

Новини назад

Нови партньорства отвъд Дунава

09.11.2021

Имаме удоволствието да ви поканим на онлайн B2B събитие, на което можете да срещнете потенциални нови клиенти от Румъния. Страната е вторият по големина търговски партньор на България и много български компании търсят възможности да разширят бизнеса си.

Ако имате интерес към румънския пазар – заповядайте на 26 ноември (петък) от 10.00 часа до 12.00 ч. онлайн в платформата zoom.

В рамките на събитието ще бъдат обособени отделни виртуални стаи за срещи на компании от следните сектори:

  • HOME & DECO: Мебели, обзавеждане, оборудване, декорация, домашен текстил;
  • FOOD: Храни, напитки, суровини, торове, хранителни добавки, опаковки, храни за животни, земеделска продукция, селскостопанска техника и консумативи, технологии за ХВП и селското стопанство, консултантски услуги за сектора;
  • MACHINE & EQUIPMENT: Машини и инструменти, оборудване, технологии и консумативи за промишлеността;
  • REAL ESTATE: Строителство, проектиране и архитектура, недвижими имоти, енергия, инсталации, ВЕИ;
  • SERVICE: Финансови услуги, юридически услуги, маркетинг&PR, преводи, ИТ, транспорт и складиране, онлайн търговия и др.

Ако оперирате в някоя от посочените области или търсите партньори от Румъния, които работят в тези сфери – попълнете формуляра за участие и се запознайте с тях. Ще имате възможност да представите бизнеса си в избрана от вас виртуална стая пред потенциални партньори и да споделите контактите си с всички участници.

Компании от всички останали области също могат да се включат във форума.

Участието за фирмите, членуващи в Българо-румънска палата е безплатно. За всички други таксата е 40 лв. без ДДС (за до двама души от компания).

Списъкът с фирмите, които ще участват в B2B срещата, ще бъде достъпен след регистрация и платена такса за участие (ако е приложимо).

Работният език на представянията и дискусиите ще бъде английски. Ще бъдат обособени и две виртуални стаи, в които дискусиите ще бъдат на български и на румънски език. Те ще бъдат модерирани от екипа на Палатата в тях ще можете да се запознаете с услугите, които извършваме, както и да получите информация и консултация от нашите експерти по конкретни въпроси.

Ако искате да направите бизнеса си по-видим сред участниците, вижте и спонсорските пакети.

За допълнителни въпроси и уточнения можете да се свържете с Гергана Илиева (g.ilieva@brcci.eu).

Ще Ви очакваме!

Партньор на събитието е екипът на Адвокатска кантора "Гугушев и партньори".


Още по темата