bg | ro | en |

Събития назад

Какви са тенденциите в електронната търговия през 2023 г.

19.09.2022

Какви са трендовете в електронната търговия, които да очакваме през 2023 година, у нас и по света?

Традиционната конференцията, организирана от eCommerce Academy, ще се проведе на 6 октомври в София. Събитието ще бъде изцяло присъствено и ще премине под мотото “ New Trends”. Българо-румънска палата е партньор на форума.

В рамките на един ден топ лектори от България и чужбина ще споделят своя опит и ще поднесат актуална и ценна информация за тенденциите в електронната търговия. В програмата са предвидени 5 лекции, 3 дискусионни панела, демонстрация как се случва Live Shopping, експо зона с участието на партньори на форума, включително от съседните пазари - Румъния и Гърция, а в края ще има вечерен коктейл.

Есенното издание на тазгодишната конференция има за цел да обедини общността на онлайн търговците, да покаже новостите в сферата на бизнеса, да представи иновативни методи за разрастване на дейността и достигане до нови пазари, поднесени от български и чуждестранни експерти с дългогодишен опит.

Конференцията ще се проведе само ден след първото издание на конкурса eCommerce Academy Awards 2022. В дискусионните ѝ панели участие ще вземат част от представителите на журито в надпреварата, които ще споделят реални примери за добри практики, както за и такива, които да се избягват, за да помогнат на всички присъстващи да бъдат по-добри в работата си и с цел подобряване на бизнес средата в България.

В петте презентации, които нашите топ лектори ще изнесат, ще се засегнат теми като: “Real Live Shopping Event”, “Growth Hacking in eCommerce (English)”, “Why it is important to sell on Amazon (English)”, “Growing your business to ECC (English)” и “Innovations in payments and logistics”.

Участници в конференцията ще бъдат водещи експерти в електронната търговия, правото, маркетинга и дизайна, като тази година организаторите са поканили и лектори от чужбина. Своя опит ще споделят: Кен Кондон - международен експерт по технологии за електронна търговия и предприемач, Рафаел Берти - предприемач и основател на дигитална агенция, посветена на обслужването на продавачи в Amazon, Разван Бланита - директор на голяма маркетплейс платформа у нас, Вера Иванова -маркетинг директор в българска софтуерна компания, Даниел Димитров - студент по икономика, който поддържа най- големия Tik-Tok бизнес канал в България, Мартин Желязков - SEO специалист в дигитална агенция, Кристина Павлова - юрисконсулт в ИТ компания и консултант в областта на защитата на личните данни и правните аспекти в електронната търговия, Мартин Пенчев - юрист и управляващ съдружник в адвокатска кантора и Павел Кьосев - професионален експерт в зоната на продажбите и обслужването на клиенти в голяма кредитна компания.

Организатор на конференцията е eCommerce Academy - Академия за електронна търговия, доказала се през годините като надежден източник на полезна информация за онлайн продажби, инициатор на редица събития за електронна търговия, издател на 2 книги.

Отбележете си още отсега датата 6 октомври, посетете събитието, вземете ноу-хау, което да приложите за вашия бизнес, участвайте в нетуъркинг, посетете експо зоната и за финал, присъствайте на вечерен коктейл.

Повече информация за конференцията може да откриете тук: https://conference.ecommercebg.com/


Още по темата