bg | ro | en |

Новини назад

Приключи конференцията NEXT BLOCK SOFIA 2.0

18.04.2019

На 12 април 2019 г. в хотел Rainbow Plaza София, се проведе блокчейн събитието NEXT BLOCK Conference Sofia 2.0 "The Future of Securities and Blockchain Technology" организирано от Krypton Events.

NEXT BLOCK събра повече от 200 участника от България и 15 други държави - експерти, инвеститори, лидери и начинаещи многообещаващи бизнеси.

Джакомо Аркаро - основател на Black Marketing Guru, изнесе полезна реч на тема “Growth Hacking: Как да получите милиони за вашия стартъп”:

"Хаквайте докато не успеете", каза Джакомо. "Продуктът вече не е ключовия фактор, а стратегията за съдържание пристига с добра маркетингова кампания, затова е важно да наемате хора с неконвенционално мислене."

Хърбърт Рафаел Сим - говори на тема “Дали Stablecoins са ключът към приемането на криптовалутите?”:

"Наследените инструменти за търговия с активи създават потребителски опит, който е изпълнен с неефективности - портфейли с един актив, ограничаване на капитала и като цяло тромави процеси за управление на активите. А когато става дума за криптовалути, тези проблеми се увеличават от сегашното състояние на търговските платформи”, каза Хърбърт.

“Ние се стремим радикално да нарушим традиционното брокерско пространство чрез технология за обобщаване на ликвидността, която позволява по-лесно съгласуване с инструментите за съответствие, повече транзакции и цялостно подобрение на ефективността и процесите. Много сме развълнувани да споделим какво сме планирали за цялото крипто общество."

В NEXT BLOCK гостите успяха да чуят експерти в индустрията и блокчейн ръководители като Еран Тирер, (основател и управител на Ledgertech AG), Ясен Янков (инженер-мениджър в Paysafe Group), Тони Еванс (съосновател на FGC Group), Силван Йонгериус, (управляващ партньор в TechGDPR, основател на Berchain.com), Марко Каликия (основател и управител на Mazee), Мичел Игълстайн (съосновател и управител на FDCTech, Inc.), Павло Танасюк (основател на Spacebit и управител на BlockVerify), Рамон Фераз (управител на 2gether) и други.

Заключенията от полезните дискусии могат да се обобщят в следното:

  • токените узряват и носят със себе си същите рискове и ползи като пазарите за стоки и ценни книжа през втората половина на 20-ти век.
  • стабилните пари на stablecoins могат да доведат до приемането им от нестабилни икономики и да улеснят трансграничните плащания,
  • въпреки че са преминали връхната си точка, все още има доста успешни токени като VeganNation и Sirin Labs,
  • бъдещето на блокчейн зависи от победителя в битката между децентрализирания и централизирания подход.

Връхната точка на събитието беше ексклузивното, стилно и ярко парти, организирано от NEXT BLOCK. Партито се състоя в Networking Sofia: Premium Coworking Spaces, където гостите се наслаждаваха на изтънчени напитки и бюфет, незабравима атмосфера, както и нетуъркинг!

The NEXT BLOCK SOFIA 2.0 се случи благодарение на щедрата подкрепа на Krypton Capital и Paysafe.

Каним ви да се присъедините към следващите събития на NEXT BLOCK на NEXT-BLOCK.ORG и да ги последвате в Facebook, Telegram, Instagram, Twitter и LinkedIn, за да научите най-актуалните новини и промоции.


Още по темата