bg  |  en  |  ro  | 

Новини от членовете

Добре дошли на Одесос ЕООД като член в Българо-румънска палата!

22.05.2019

„Одесос“ ЕООД е производител на нестерелизирани мариновани рибни продукти, разбит хайвер, пушени, веяни и сушени рибни продукти с търговска марка „Одесос“.

още +

Добре дошли на Компас ЕООД като член в Българо-румънска палата!

13.05.2019

„Компас" ЕООД е българска компания за производство на стерилизирани продукти. Мисията на "Компас" е да предлага висококачествени хранителни продукти, които подобряват качеството на живот на хората.

още +

Добре дошли на Нухелт АД като член в Българо-румънска палата!

19.04.2019

Нухелт АД е компания, специализирана в производството на здравословни снаксове от кафяв пълнозърнест ориз, произведени без пържене, със 100% натурални съставки, без глутен, без ГМО, без консерванти, без глутамат, разработени да направят здравословното и балансирано хранене…

още +

Марина ООД се присъедини към нас

14.02.2019

Фирма „Марина” ООД е основана през 1995 год. в гр. Габрово с основен предмет на дейност внос на и търговия с електроинструменти и консумативи.

още +

Неделя Даунтаун СРЛ се присъедини към БРТПП

01.02.2019

"Неделя" е семеен бизнес, с традиции в областта на производството на пресни торти и разнообразни сладки продукти.

още +

Ен Ер Джи Софт ЕООД се присъедини към БРТПП

11.01.2019

Фирма "Ен Ер Джи Софт" ЕООД е създадена през 2007 г., като основната й дейност e изграждане на системи за сигурност и охрана, разработка на собствен софтуер и хардуер.

още +

Българо-румънска търговско-промишлена палата удостоява г-н Пламен Бобоков с титлата „почетен член“

11.01.2019

Българо-румънска търговско-промишлена палата удостоява г-н Пламен Бобоков с титлата „почетен член“

още +

Eкофол АД се присъедини към БРТПП

05.12.2018

ЕКОФОЛ АД е водеща компания за производство на течни торове, биостимулатори и специализирани почвени торове за модерно, ефективно и устойчиво земеделие.

още +

120000.BG се присъедини към нас

26.11.2018

120000.BG съдействат на организации от областите здраве, спорт, образование, изкуство, туризъм и услуги да получат $10 000 на месец за AdWords реклама чрез програмата Google Ad Grants.

още +

Юнимастърс и Shippeo в стратегическо партньорство за предлагане на видимост, прозрачност и предвидимост на веригата на международни доставки с автомобилен транспорт в реално време

13.11.2018

ЮНИМАСТЪРС ЛОДЖИСТИКС сключи партньорство с SHIPPEO – европейският лидер в решенията за прозрачност на международните доставки с автомобилен транспорт, за да осигури видимост, прозрачност и предвидимост при превозите за клиенти, които ползват транспорт на комплектни, частични и групажни товари, изискващи…

още +

Аксес Консултанси ООД се присъедини към нас

18.10.2018

Нуждаете ли се от квалифицирани хора за своя съществуващ бизнес в България или в друга страна в Европа? Планирате да започнете нов бизнес и имате нужда от персонал? От фирма Аксес Консултанси помагат на работодателите в цяла Европа да намерят подходящите квалифицирани…

още +

Ask for Accounting SRL се присъедини към нас

30.08.2018

Компанията се занимава със счетоводни услуги и икономичекси консултации.

още +

Приключи първото издание на Лятната детска българо-румънска академия

30.08.2018

Нашето първо пътешествие към приключението Лятна детска българо-румънска академия приключи. За 15 деца от България и Румъния то беше изпълнено с емоции и забавления сред природата, опознаване на връстниците от съседната държава и първи опити в изкуството.

още +

AmCham и Българо-румънска палата с планове за по-активно бъдещо партньорство

03.08.2018

Съвместна среща между Българо-румънска палата (БРТПП) и Американската търговска камара в България (AmCham) се проведе в гр. София. На нея присъстваха от страна на БРТПП, Председателя на УС г-н Петко Димитров и Изпълнителния директор г-жа Елеонора Иванова. По време на…

още +

Eldrive с ново мобилно приложение за ползване на инфраструктурата им от зарядни станции

25.07.2018

Фирма Eldrive, членуваща в Българо-румънска търговско-промишлена палата, стартира ново мобилно приложение за ползване на техните зарядни станции за електрически автомобили. Приложението е достъпно както за Android, така и за iOS.

още +

Фирма Инч Фриго ЕООД участва на Expo Funerare

02.07.2018

Expo Funerare, единственото специализирано изложение в Румъния, посветено на фирми, които предлагат погребални услуги, се проведе за втора поредна година в изложбен център Romexpo.

още +

БИО МАРТ 07 ООД с нова интернет страница

02.07.2018

Българският производител на органични торове с марка Имунонат „Био Март 07“ ООД – член на Българо-румънска търговско-промишлена палата, вече има нова интернет страница на български и румънски език.

още +

Фирма Тогедър ООД организира семинар за управление на лични финанси (II част)

02.07.2018

"Тогедър" ООД, член на Българо-румънска търговско промишлена палата, организира Семинар за управление на лични финанси II - ра част.

още +

Инаут Трейд ООД с нова транспортна услуга между България и Румъния

02.07.2018

Нашите дългогодишни членове и колеги в Управителния съвет на Българо-румънска търговско-промишлена палата, Инаут Трейд ООД, стартират собствена транспортна линия между Русе и Букурещ във връзка с покриването на нуждите на някои от своите клиенти.

още +