bg | ro | en |

Събития назад

Огромен интерес, много нестандартни изненади и стотици участници на МarkeThinX CONF 2019

08.05.2019

Маркетинг конференция The MarkeThinX CONF 2019, която ще се състои на 31 Май 2019 г., петък, от 09:00 до 17:00 ч. в Зала „Ню Йорк Сити“ на емблематичния небостъргач - Кепитъл Форт, ще посрещне стотици участници, десетки лектори и над 70 ключови партньори от бизнеса и институциите, в търсене на “X” фактора на успешните компании и фирми, с фокус върху дигитализация, иновации и предприемачество.

 

Седмици преди събитието, залата е почти запълнена, а регистрираните участници са директори на фирми, управители, собственици на бизнеси, предприемачи, експерти и професионалисти в различни области.

Организаторите от маркетинг агенця ExpandX Marketing & Web споделят, че освен изключително богатата програма от български и международни лектори, практически примери, ролеви бизнес игри и интерактивни сесии, са подготвили и редица вълнуващи и забавни елементи, с които да зарадват участниците и гостите си. Някои от тях са плодов бар с богат избор от свежи и здравословни плодове, релакс зона, където участниците ще могат да се насладят на масажи по време на конференцията, креативен хъб за разработване и развиване на бизнес идеи, много музикални изненади, практически наръчници по маркетинг и предприемачество за развиване на бизнеси, подаръци и още много изненади.

 

 

 

Регистрирани участници, партньори и лектори са представители от: DHL, Decathlon, Raiffeisen Bank, Huawei, Sport Depot, METRO, HP, Telenor, Coca-Cola, Actavis, Litex Group,  Aeternity Ventures, BMW, Soft Uni Digital, Superhosting BG, Sofia Investment Agency, Българска асоциация на рекламодателите, Portugal Ventures, Grand Hotel Sofia, Bulgarian Association of Information Technology, CEO Club, British Bulgarian Business Association, IAB, Bulgarian E-commerce Association, Bulgarian-Romanian Chamber of Commerce and Industry, London Chamber of Commerce, Американската маркетинг асоциация и редица други водещи компании, фирми и организации от България и чужбина.

 

MarkeThinX CONF ще събере на едно място представители на маркетинг индустрията, бизнеса и дигиталното предприемачество. Конференцията ще се състои от 5 тематични панела и 20 обучения, уъркшопи, сесии с интерактивно съдържание, практически упражнения, Мисли “X” предизвикателство, дискусионен панел и Нетуъркинг „Х“ в градините на Кепитъл Форт. 

Детайли за конференцията:


Още по темата