bg  |  en  |  ro  | 

Партньори

Адвокат Луиза Митрои е дългогодишен партньор на Българо-румънска търговско промишлена палата. Има 12-годишен успешен опит като съветник по юридически въпроси в румънски и мултинационални компании в сферата на компютърните и телекомуникационните услуги (ORANGE ROMANIA и други), експерт по обществените поръчки/придобивания, експерт по сигурността и здравеопазването на работното място, с опит в информационните и телекомуникационните технологии, конкурентоспособността, търговските договори и преговорите. Владее английски, френски, италиански (както и родния й език – румънски). Работи в Румъния и България със страст и пълно посвещаване на работата си в сферата на корпоративните и търговските въпроси, обществените придобивания/поръчки/процедури, данъчно законодателство, строителство и недвижими имоти, интелектуална собственост, компютърни и телекомуникационни технологии и трудови въпроси. Провежда всякакви съдебни процеси в Румъния, с изключение на криминални/наказателни.

Контакти:
Ел. поща: luisa.mitroi@gmail.com
Телефон: (+40) 723043866

 

Euro-Detectiv SRL е румънска частна детективска агенция, която предлага широк набор от услуги: предварителни разследвания, оперативно-информационни наблюдения (следене) и тестове на полиграф, за всякакви видове клиенти: физически и юридически лица, адвокати, застрахователи.

За компании: проверка на бизнеса, клиентите и партньорите, разследване на кражби и измами, „мистериозно пазаруване“ чрез таен клиент, намиране на стоки и вещи, които подлежат на конфискация и т.н. Агенцията има възможност да осигури информация за финансовото състояние на всяка румънска компания, както и за това дали тази компания е изряден платец.

За физически лица: брачни разследвания, търсене на изчезнали хора, попечителство над деца, движима и недвижима собственост при дела за наследство и т.н.

За застрахователи: Разследване на застрахователни измами и фалшиви претенции за обезщетение

За адвокати: лични проверки, граждански разследвания, разследвания за недвижими имущества и наследства и т.н.

Контакти:
Ел. поща: office@rodetectiv.ro
Интернет страница: http://www.rodetectiv.ro/en/
Телефон: +40 763 750 079

 

ИнАут Трейд ЕООД е ексклузивен партньор на Българо-румънска търговско промишлена палата в областта на куриерските услуги. Фирмата е специализирана в разработването на индивидуални куриерски и транспортни решения за Вас и Вашия бизнес. Доставят пратки от и до всяка точка на света, като фокус е предлагането на куриерски услуги на територията на България и Румъния. Всичко това е възможно, защото са подбрали внимателно партньорите си, които са най-добре наложилите се куриерски компании от двете страни на „Дунав мост“, компании с най-висока клиентска удовлетвореност, с най-голям пазарен дял и най-гъвкави в обслужването на физически и онлайн търговци. Компанията е единствен партньор на румънската SA Urgent Cargus за територията на България. Фирмата предлага и:

• Складови площи в гр. Русе с цел еднакви срокове за доставки до България и Румъния; 
• Готови търговски платформи/сайтове на български и румънски език с цел експресно стартиране на Вашата бизнес идея за онлайн продажби; 
• Следпродажбено обслужване на онлайн магазини на румънски, унгарски и разбира се български език; 
• Доставки на стоки под формата на куриерска, транспортна или логистична услуга; 
• Възможност за доставки с всякакъв вид наложени платежи – по банка или в брой; 
• 24/7 мониторинг на вашите пратки и товари;

Контакти:

Интернет страница: http://inout.bg/
Фейсбук: https://www.facebook.com/InoutTrade/
Е-мейл: office@inout.bg
Телефон: +359 82 50 77 88

 

Групата b2b Media управлява няколко онлайн медии и е популярна с организирането на бизнес конференции, конкурси, форуми, дискусии и нетуъркинг събития на най-високо ниво. Участващите компании са стотици, а достигната аудитория за година са хиляди представители на бизнеса, държавната администрация, дипломати, официални гости и др. b2b Media е собственост на дружеството „Динамик медия“, регистрирано съгласно българското законодателство.

Може да разгледате календара със събития, организирани от b2b media през 2018 г.: 
http://about.b2bmedia.bg/calendar2018

Контакти:
Интернет страница: b2bmedia.bg
Ел. поща: office@b2bmedia.bg
Телефон: +359 897 885 408

 

В цял свят годишно се провеждат стотици изложения, панаири, фестивали, конференции, различни събития. Независимо от кризата този бизнес се развива успешно, в него се въртят милиони. За организаторите на изложения, а и за повечето компании е в сила една проста истина, а тя е: Който не участва на изложения, той е извън света на реалния бизнес. Няма как да бъде видян. Изложенията са най-концентрирания пазар, мерило за икономиката на една страна. Всичко за изложбения бизнес у нас и в света, календар на събитията, успешни практики, как да участваме в едно изложение, какво мислят за този бизнес хората, които създават правилата, всичко за тази уникална индустрия, ще намерите в www.expoworld.bg. Специално внимание ще бъде отделено на изложенията по света, както и на възможностите за участие на българските фирми. В expoworld.bg ще намерите актуална, добре проверена информация не само за изложбения и събитиен бизнес, но и за всички дейности, свързани с него.

Контакти:
Интернет страница: expoworld.bg
Ел. поща: marieta@expoworld.bg
Телефон: +359 887 740 249