bg | ro | en |

Новини назад

Партньорството между CloudCart и сладкарници "Неделя"

31.01.2024

Днес с вълнение искаме да ви споделим за партньорството на две компании от Българо-румънската търговско-промишлена палата, които освен наши членове, са и лидери в своите индустрии. “CloudCart” - иновативната платформа за изработка на онлайн магазини, която позволява на близо 1600 онлайн търговци да използват техните мощни eCommerce и маркетинг инструменти и верига сладкарници “Неделя”. 

Сладкарници “Неделя” са семеен бизнес, с дългогодишен опит в областта на производството на пресни торти и разнообразни сладки продукти. Фирмата е основана през 1993 г. в сърцето на София, България. От тогава сем. Минчеви са превърнали компанията в най-голямата верига сладкарници в България, с повече от 45 физически обекта, както и онлайн магазин, изработен от CloudCart. 

Подкрепяйки техните стремежи за разрастване, от “CloudCart” създават онлайн платформата на сладкарската верига - за 30 дни в България и само за 15 в Румъния, а подробности можете да научите в това видео, директно от Димитър Гиков, който отговаря за бизнес развитието на “Неделя”.

 


Още по темата