bg | ro | en |

Новини назад

Paysera с нова функционалност за румънския пазар

02.06.2020

За първи път в Румъния физическите лица и най-вече компаниите могат да се възползват от създаването на сметка с IBAN в румънски леи (RON), която могат да открият изцяло онлайн в системата на една от най-стабилните финансово-технологични компании в Европа, Paysera.

Новата функционалност се предлага с помощта на Libra Internet Bank, по-малко от година след влизането на Paysera на румънския пазар.

Paysera е една от най-бързо развиващите се финансово-технологични компании в Европа, която навлезе на румънския пазар през юли 2019 г., за да предложи на клиентите удобство, бързина и благоприятни условия при ежедневните им разплащателни операции. Услугите на Paysera са достъпни в цял свят, а приложението е налично на повече от 13 езика, включително румънски.

Libra Internet Bank е сред най-динамичните банки в Централна и Източна Европа и беше призната в Румъния като Дигитална банка на годината през 2019 г. Банката работи в партньорство с редица финансово-технологични компании за успешното прилагане на различни цифрови решения. Във връзка с пускането на новия продукт на румънския пазар, Paysera и Libra Internet Bank организираха пресконференция, на която предоставиха подробна информация за неговите предимства.


Още по темата

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/lib64/php/modules/raphf.so' - /opt/cpanel/ea-php70/root/usr/lib64/php/modules/raphf.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace:

File: /home/brccieu8/public_html/platform/common/core/Core_Exceptions.php
Line: 164
Function: include

File: /home/brccieu8/public_html/platform/common/core/Common.php
Line: 265
Function: show_php_error