bg | ro | en |

Събития назад

Покана: Инвестирайте в бъдещето - изберете CloudCart

22.11.2023

С радост споделяме важна новина за една от компаниите, членуващи в Българо-румънска палата – CloudCart. Иновативната платформа, която предлага eCommerce-as-a-service услуга за онлайн търговците започва набиране на инвеститори и може да сте сред първите, които ще инвестират в нея.

CloudCart е иновативна платформа, която позволява на близо 1600 онлайн търговци да използват мощните eCommerce и маркетинг инструменти, разработени от компанията. По този начин те реализират повече продажби и повишават удовлетвореността на клиентите си. CloudCart предлага уникални решения за улеснение на своите търговци като: AI технологии, иновативен чекаут процес, дигитален асистент, цялостен модул за отстъпки и промоции и много други ключови инструменти.

През 2020 г. иновативният стартъп CloudCart привлече инвестиция от 1,25 млн. евро от New Vision 3 (NV3), което ускори растежа и предостави възможността да развива своя продукт и екип. Предстоящият рунд ще се състои 3 години след първата привлечена инвестиция и позволява на настоящи и нови инвеститори да запазят и разширят дела си във водещата eCommerce платформа. Тази стратегическа инициатива има за цел да затвърди позицията на CloudCart като пазарен лидер в онлайн търговията и да подпомогне развитието на онлайн бизнеса в региона - без необходимост от напреднали технически познания или огромни инфраструктурни инвестиции.

Откриващото събитие за новия инвестиционен рунд на CloudCart ще бъде на:

Това е възможност да се превърнете в значима част от компанията и да участвате в разгръщането на потенциала на CloudCart.

РАЗГЛЕДАЙТЕ PITCH DECK И ВИДЕО ТУК

Събраният капитал ще бъде стратегически разпределен за:

  • Привличане на нови клиенти: Колаборация с локални партньори, чрез които CloudCart обслужва клиентските нужди на техния език, а технологичните предимства на платформата се използват за максимизиране на печалбите на онлайн бизнесите.
  • Разширяване на нови пазари: CloudCart навлиза в необятния потенциал на електронната търговия в Германия след натрупания ценен опит от пазари като Гърция и Румъния, в които вече има изградена стабилна основа. Компанията насочва своето внимание и към страни с по-малка конкуренция като Сърбия, Албания, Македония, Хърватия и Босна и Херцеговина.
  • Усъвършенстване на платформата: CloudCart непрекъснато се развива и дори изпреварва новите технологии и тенденции. Тази адаптивност ѝ отрежда сигурно място в челните редици. Компанията се гордее със способността на своя продукт да издига онлайн магазините до водещите позиции в Google търсенето, да оптимизира продуктовите каталози и да генерира автоматизирано съдържание чрез изкуствен интелект.

Заявете своето присъствие до 11.12.2023 г. на: https://forms.gle/pCXhYRauytZwAGoA6.  


Още по темата