bg | ro | en |

Новини назад

"Пристанище на нови възможности" - мото на новия инвестиционен профил на Община Русе

23.07.2021

"Пристанище на нови възможности" е мотото на новия инвестиционен профил на Община Русе, подготвен със съдействието на Българо-румънска търговско-промишлена палата в партньорство с Русенската търговско-индустриална камара. Двете водещи стопански организации в региона обединихме усилия с експертите от Общината и създадохме модерен и професионално изготвен инвестиционен профил. Проведохме десетки консултации с национални и международни организации, които имат отношение към инвестиции и инвестиционна политика, използвахме know-how, принципи и добри практики, заимствани от най-мащабната международна инвестиционна платформа fDi Intelligence (подразделение на Financial Times).

В „Пристанище на нови възможности“  са обхванати икономически показатели, важни за потенциалните инвеститори, възможностите за развитие на бизнес, данни за качеството на живот и възможности за прекарване на свободното време в Русе и региона. Платформата е с модерна визия, важната и актуална информация е онагледена през обектива на местни фотографи.

Предстои Община Русе да актуализира сайта, посветен на възможностите за правене на бизнес и обновеният инвестиционен профил да бъде публикуван там.

Новия Инвестиционен профил на Община Русе можете да видите тук.

 

 


Още по темата