bg | ro | en |

Новини назад

Представяме ви Зара Консулт

12.12.2023

Зара Консулт ООД е дружество, което оперира на българския пазар от 2001 г. Фирмата предлага пълен пакет от услуги за поддържане и подпомагане както на бългаски, така и на международни клиети в България – регистрация на дружества, счетоводни услуги, одит и ТРЗ услуги, данъчни консултации и международно данъчно планиране.

Дългогодишният опит в сферата на корпоративните услуги и над 700 настоящи клиенти, 80% от които са със собственост на физически или юридически лица от ЕС, утвърждават Зара Консулт ООД като лидер на пазара на корпоративни услуги. 

Дружеството  разполага с екип от над 60 експерти - счетоводители, юристи, самостоятелен отдел за труд и работна заплата, както и бизнес консултинти.

Правният отдел предоставя пълен набор от услуги по учредяване на компании, търговски преобразувания, GDPR услуги, AML услуги, данъчно пребиваване за лица от ЕС и трети страни в България, регистрация на фрилансъри.

Професионалистите от отдела за счетоводни и данъчни консултации са експерти по МСФО, фирмени консолидации на българските дружества и техните фирми-майки в чужбина, международни услуги за отчитане на управлението, бюджетиране, годишни финансови отчети и данъчно планиране.

Отдел ТРЗ има огромен опит в работата с конфиденциална  документация, управление на процедури за ТРЗ в съответствие със законодателството и представителство на компанията пред НАП, НОИ и всички други релевантни държавни институции.

В допълнение, отдела Бизнес Развитие, подсигурява асистенция на клиентите им във всеки техен бизнес проект, включително HR услуги по подбор на персонал, пазарни проучвания и анализи, лицензиране и разрешителни режими и удостоверения.

Kлиентското портфолио на Зара Консулт ООД включва фирми в широк спектър от индустрии - ИТ технологии, електронна търговия, производство, строителство, възобновяема енергия и много други.

Дружеството работи в тясно сътрудничество с водещи европейски доставчици на корпоративни услуги, с опит в международното данъчно планиране, за да отговори на нуждите на своите клиенти, с най-високо ниво на професионални услуги.

Цел на Зара Консулт ООД е да бъде Вашият локален партньор. 

https://www.zaraconsult.com/

https://www.linkedin.com/company/zara-consult

https://www.facebook.com/zaraconsult


Още по темата