bg | ro | en |

Център за професионално обучение към Палатата назад

Курс по румънски за начинаещи

18.09.2020

Есенният курс по румънски език за начинаещи, организиран от Центъра за професионално обучение към Българо-румънска палата започва на 12 октомври. В продължение на 80 часа два пъти седмично (понеделник и сряда) курсистите ще опознаят румънската култура и ще направят своите първи стъпки в дебрите на LIMBA ROMÂNĂ. Занятията ще се провеждат в учебната зала на ул. „Войводова“ 12-14. Обучението ще бъде в малка група, заради това побързайте да запазите мястото си като попълните регистрационния формуляр.

Курсът е силно ориентиран към практиката, участниците ще бъдат поставяни в игрови ситуации, близки до реалността като целта е да развият говорни и комуникационни умения на румънски език.

Лектор ще бъде Ани Вълчева - симултанен преводач с повече от 15 години стаж, преподавател с иновативен подход и автор на програми за обучение по чужд език. Курсът по румънски език на Центъра за професионално обучение на Българо-румънска търговско-промишлена палата е специално разработен с нейна помощ, на база на опита ѝ в обучението на възрастни.

Какво ще можете в края на курса?

  • Да разбирате най-популярните думи и основните фрази, които се отнасят до семейството и непосредственото обкръжение;
  • Да четете и разбирате най-популярните имена, думи и много прости изречения, например на обяви и плакати или в каталози;
  • Да проведете кратък разговор по популярни теми или с въпроси от непосредствена необходимост;
  • Да напишете кратък текст, напр. поздравителна картичка за празник, да попълвате формуляри и бланки за лични данни.


Цената за участие в курса ще бъде 350 лв. с ДДС като в нея се включват всички необходими за обучението материали – учебници, помагала, пособия за писане (тетрадки, моливи, цветни химикали).

Фирмите, членуващи в Българо-румънска палата ползват 10% отстъпка от цената при записване на свои служители.

Успешно завършилите обучението могат да получат Удостоверение за ниво (А1) по ключова компетентност 2 - изучаване на чужд език.

Можете да прочетете мнението на други курсисти, преминали обучението тук и побързайте да се присъедините към групата като попълните формуляра.

При нужда от повече информация или групови регистрации се свържете с нас на тел.: +359 82 507 606 и e-mail: info@brcci.eu.


Още по темата