bg | ro | en |

Център за професионално обучение към Палатата назад

Онлайн курс по румънски за начинаещи

12.02.2021

На 2 март 2021 г. започва онлайн курсът по румънски език за начинаещи, организиран от Центъра за професионално обучение към Българо-румънска палата. В продължение на 80 часа два пъти седмично курсистите ще опознаят румънската култура и ще направят своите първи стъпки в дебрите на LIMBA ROMÂNĂ. Занятията ще се провеждат САМО ОНЛАЙН във вторник от 17:30 до 19:30 ч. и събота от 10 до 12:30 ч. Можете да се регистрирате тук.

Курсът е силно ориентиран към практиката, участниците ще бъдат поставяни в игрови ситуации, близки до реалността като целта е да развият говорни и комуникационни умения на румънски език.

Лектор ще бъде Анни Вълчева - симултанен преводач с повече от 15 години стаж, преподавател с иновативен подход и автор на програми за обучение по чужд език. Курсът по румънски език на Центъра за професионално обучение на Българо-румънска търговско-промишлена палата е специално разработен с нейна помощ, на база на опита ѝ в обучението на възрастни.

Какво ще можете в края на курса?

  • Да разбирате най-популярните думи и основните фрази, които се отнасят до семейството и непосредственото обкръжение;
  • Да четете и разбирате най-популярните имена, думи и много прости изречения, например на обяви и плакати или в каталози;
  • Да проведете кратък разговор по популярни теми или с въпроси от непосредствена необходимост;
  • Да напишете кратък текст, напр. поздравителна картичка за празник, да попълвате формуляри и бланки за лични данни.


Цената за участие в курса е 350 лв. с ДДС. Фирмите, членуващи в Българо-румънска палата ползват 10% отстъпка от цената при записване на свои служители.

Успешно завършилите обучението могат да получат Удостоверение за ниво (А1) по ключова компетентност 2 - изучаване на чужд език.

Регистрирайте се за курса като попълните формуляра.

Вижте и статията Предимства на ученето на чужд език онлайн - от „А-а, това не е за мен”, до „Да, мога, харесва ми!“

При нужда от повече информация или групови регистрации се свържете с нас на тел.: +359 82 507 606 и e-mail: info@brcci.eu.


Още по темата